Saç Rengi ve Saç Boyama Dert değil öneri, takıntı

kardeem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
1.165
383
118
İstanbul
Kızlar h pinize günaydın. Konum taşınmasın diye dua ediyorum ama taşınıcağını biliyorum sanki. Ama herkes burda olduğundan belki 1-2 yorum alır öyle giderim buralardan.
İkizler burcu olmanın dengesizliğini dibine kadar yaşayarak sizlere saç boyası hakkında sorum olacak. İlgili yerden cevap alamıyorum.
Hanımlar benim saçım şuan bakır çikolata ama tahmin edersiniz ki koyu bir ton kuaförüm dediki her boyamanda sadece bakır rengine boyarız amonyağını yüksek koyarız boyaya boyaya rengi açılır şimdi oryelyaparsak saçların yanar dedi. Sizce saçlarımı her boyadığımda bakıra boyatsam ekteki fotoğrafların rengine ulaşabilir miyim?
Bide 2 fotoğraf arasında renk farkı var mı? Cevaplarınız için teşekkürler.
 

Eklentiler

  • PicsArt_1415779703994.jpg
    538,4 KB · Görüntüleme: 307
Önce saçını açtır üzerine istediğin tonu uygulat. Ama saçının kalitesi çok önemli
 
ama sürekli boyamak da saçı yıpratmaz mı arkadaşım yapmaya çalıştı olmadı oryalle açtı mecbur o şekil tutturdu
 
Önce saçını açtır üzerine istediğin tonu uygulat. Ama saçının kalitesi çok önemli
İşte kuaför açmıyor saçımı daha 1 buçuk ay falan önce açtık çünkü elimizde kalır diyor. Bende hemen açtırmak istemiyorum açıkçası.
Acaba her ay bakıra boyatsam kendinden açılıp fotoğraftaki tonlara gelir mi
 
ama sürekli boyamak da saçı yıpratmaz mı arkadaşım yapmaya çalıştı olmadı oryalle açtı mecbur o şekil tutturdu
Boyaya boyaya açılır rengi dedi kuaför ama fotoğraftaki tonlara gelir mi bilmiyorum. Gerci bu renklerin adınıda bilmiyorum bakır mı bakir kızıl mı bilemedim. Saçımıda açtırmak istemiyorum şuan.
 


Bence döner,bende siyahtan çikolata kahveye döndürdüm sonra bakır bakır bakır yaptık açıldı.Tarçın tonlarını buldu. :)
 

Beyaz tenliysen evet çok yakıyır
Nilperi Şahinkaya nın saç rengide çok hoş
 

saçın yıkandıkça bakır rengi akar zaten. ister istemez rengi açılır. sen de her bakıra boyadıkça bu renge ulaşman mümkün olabilir. ama bu çok açık bir ton. bu tonu tamamen yakalayabilmen için saç zeminini sarıya yakın bir renk olması gerekiyor.

oryel yıpratıyor malum. paletteninin açıcısı saçları yıpratmadan açıyor. ben senin yerinde olsam paletteyle saçlarımı kendim açarım veya malzemeleri kuaföre götürürüm ona açtırırırım. sonra bu tona boyatırım.
 
Evet çok açık ton o yüzden viraz şüpheciyim aslinda çünkü ilk boyattığımda bal köpüğü yaptırdım saçımı açtırıp sonra ay bu cok sarı oldu diyip 2 gün sonra boyattım.
Aslınde bu tonları çok seviyorum ama beğenmem sonradan diye birden açmak istemiyorum. Yavaş yavaş bu renge ulaşıyım diyorum gözüm alışa alışa :)
Bu fotoğraflarda ikisinin rengi aynı sanırım
 

hayır değil. soldaki dore karamel. sağdaki açık bakır. bence birden aç delilik iyidir. zaten beğenmezsen hemen koyusuna boyayabilirsin sorun olmaz. en azından böyle uzunca beklemiş olmazsın
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…