Dert Değil Merak (Normal mi Acaba?)

Simdi konunun asil sorusuna gelecek olursak sizce neden boyle olur hep en cok seven kadin oldugu icin mi yada erkekler onemsemez ondan mi yada artik evliligin verdigi samimiyetle erkekler eslerini umursamaz mı arkadaslari esinden daha önce mi gelir butun erkekler zamanla boyle mi oluyor
Bence cevap bu

Ben de sosyal medyada aşk filmi çeviren evli çiftlere hayret ederim özellikle kadınlar dünyanın en efsane aşka en mükemmel eşe sahiplermiş gibi davranmayı seviyorlar eşimin bize ait sadece bi tane fotosu var o da düğün fotomuz,zaten ikimiz de öyle sosyal medyayı sık kullanan insanlar değiliz. Erkekler böyle konularda özel hayatlarını ulu orta göstermeyi pek sevmezler.

Ben de eşimin paylaştığı hiçbir şeyi beğenmem. O benimkileri çok nadir beğenir.
Zaten yanyanayız yorum mu yazayım yani paylaştığı şeyin altına?
Fikrimi zaten yüzüne söylüyorum.

O yüzden yorum yazmaması normal
Ama beraber foto falan koymaması çok normal değil bence.

Benim eşimde fotomu asla paylaşmaz paylaşımlarıma arada yorum yapar ama ben onun durumlarına yorum yaparsam da bana sosyal ortamdan cvp vermez iyi bişey söyleyecek de olsa özelden yazar erkek ortamı farklıdır samimi olduğu arkadaşları vardır belki onların takılmacasından çekinir karı koca samimiyetini herkesin gözünün önüne dökmek istemiyordur Vs. Vs. Olağan şeyler...

tabi ki başka şeyleri de düşünecek ama senin sorduğun eğer adama ilgin yoksa akıllara zarar bir soru milletn karısından kocasından sosyal medya hayatından sanane bilmem anlatabildim mi

Ben de netten birbirlerini öpücükleyen, birbirlerini yorumlayan eşleri komik buluyorum.
Görsünler kaygısı adına yapılmış gibi geliyor kusura bakmasınlar.
Yanında adam yani neyin kafası ki başka.

Adama gelince 1) Görsünler kaygısı taşımıyor ki bence daha normal :)
2) Eşinin onun sevdiğinden daha az seviyor, bu da bir ihtimal tabi kalbine girip bakamayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…