- 14 Ağustos 2015
- 1.611
- 1.468
- 48
- Konu Sahibi Sudbanazenin
-
Yooo boyle dusunmekte haklisiniz bende belki sizin yerinizde olsam ayni seyi dusunurdum ama arkadasa dusundugunuz gibi bir durum olmadiginin aciklamasini yaptim ben :)bende öyle duşundum de ayıp olmasın konu sahıbıne dedım :)
:) ilk aklıma gelen o oldu, yoksa insan niye konu açacak kadar merak etsin, dolaylı yoldan sormuş sanki, duymak istediği şey de bu adam karısını sevmiyor dememiz. Günahını almayalım yinede :)bende öyle duşundum de ayıp olmasın konu sahıbıne dedım :)
Maalesef çok agir işsizimGercekten agir issizsin :d
Yoo aksine eşini seven bi insan izlenimi veriyor o yuzden zaten bu kadar tuhaf geldi yaÇok basit konuştuğu kızlara kadınlara esimle problemlerimiz var oyuzdrn paylasmiyorum demek için çok var öyle tanıdığım..
Valla tanidiklarimda eşlerini seviyor:) sevmiyolar demedimki . şöyleddüşün erkekler eşlerini sever mutludurlar ama her zaman için kadına yaklaşmak için böyle şeyler söylerler..helede çevresinde 3 5 tane kendini gibi evli erkj arkadaşı varsa dahada yaparlarpost: 44391608 .!.:Yoo aksine eşini seven bi insan izlenimi veriyor o yuzden zaten bu kadar tuhaf geldi ya
Vallahi heNelere nelere dikkat etmişsin ağzım açık kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?