Dert Değil Merak (Normal mi Acaba?)

Sudbanazenin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
1.611
1.468
48
Merhaba hanimlar mevzu basliktanda anlasilacagi gibi dert degil sadece merak o yüzden dileyenler okuyup cevaplamayabilir ama okuyup merakimi giderenler olursa onlarada canı gönülden tesekkurler

Kızlar ben facebook kullanmiyorum ama hesabım var zaman zaman can sıkıntısından yapacak birsey bulmadığım zamanlarda (Allah kimseyi ise yaramayacak sekilde boş bırakmasin) öyle tanıdıkların arkadaslarin hatta bazen tanimadiklarin hatta ve hatta bazen izledigim dizilerdeki oyuncularin falan bile facesine bakarim

Geçende öyle bi tanidığıma bakayim dedimde bakarken birsey dikkatimi cekti simdi bu kişi evli çocuklarınin resmi var ama esinin hic fotografi yoktu ama dusundum ki...

Belki esi ortuludur yada sosyal medyada sanal ortamda esinin resminin gorulmesini istemiyordur yada belki esi istemiyordur diye dusundum ama paylasimlara bakinca eşinin tüm paylasimlarini begendigini gordum ve esi fotografini profil resmi olarak kullanmisti(yani sanal ortamda fotograf paylasmama gibi bir durum yok)

Dikkatimi ceken bi diger konuda esi kocasinin butun paylasimlarini vs begeniyor altina yorum yapiyorken söz konusu sahis hicbir yoruma cevap yazmamis sadece kac yillik paylasimlarda karsinin yaptigi yoruma sadece gülucük isareti ile karsilik vermis ama diger yorum yapanlarin yorumlarina karsilik veriyor

Karisinin facesine baktigimda esinin (yani soz konusu sahsin) cocuklarinin resimleri var hatta beraber cektikleri fotograflarda mutlu duruyorlar bence (beraber fotograflari olduguna gore mutlu bir evliliktir kanisi olusturuyor) ama soz konusu sahis o kadar resimden paylasimdan sadece 1 tanesini begenmis hic yorum vs bisey yok (Mesela bende faceyi aktif kullandigimda oyle her resmi begenmez yorum yapmazdim ama benim icin onem arzeden kisilerin gercekten begendigim fotograflari ve yahut paylasimlari oldumuyduda begenirdim hatta o anki dusuncelerimi yoruma dokerdim

Simdi konunun asil sorusuna gelecek olursak sizce neden boyle olur hep en cok seven kadin oldugu icin mi yada erkekler onemsemez ondan mi yada artik evliligin verdigi samimiyetle erkekler eslerini umursamaz mı arkadaslari esinden daha önce mi gelir butun erkekler zamanla boyle mi oluyor

Tabiki aranizda bunu mu dert ettin deyip sivri dille cevap verecek insanlar olabilir dedigim gibi dert degil sadece merak cevaplayip cevaplamamak sizin tercihiniz ama usenmeden buraya kadar okuyan herkese tesekkurler

Not:Kişinin belki sosyal medya vs ile arasi yoktur diye dusunenler olanilir ama bu kisinin arkadaslarinin kendisinin hatta cocuklariyla beraber cekilmis fotograflari var insanlarin yorumlarina yorumlada karsilik veriyor bu yuzden bana tuhaf geldi

benim eşimin facesinde çok fazla erkek var benim olduğum fotoyu paylaşmaz..
bir de eşlerin birbirinin fotoğraflarına yorum yapıp birbirlerini hiç görmüyormuş gibi muhabbet etmeleri çok komik oluyor bu da benim kanım..
yani kişisel tercih bu. daha çok sevmeyle alakası yok.

Olur etrafımda cok vardır .
Eşimde bende sosyal medya kullanmıyoruz ben bi buraya üyeyim.
Bi cok tanıdıklarımda asla eşiyle sosyal medyada konusmaz resim paylaşmaz anormal değil.
Adamla alakanız nedir de dikkat ettini

Adam bence biraz kıl. Ayrıca etrafa karşı sert bir duruş sergilemek istiyor ama bence saçma tabi.
Ya çok iyi tanıdığım biri degil tam olarak tanısam benimde kesin bi fikrim olusurdu ama hic oyle sert soğuk bi yapısı hiç yok o yuzden o nedenle oyle yaptigini dusunmuyirum ama yinede dediginiz gibi olabilir

Yaa öyle birbirini gormemis gibi laf etmek degilde hani bazen samimi olduklarimizla bi paylasimdan cikar birbirilerimize laf atar satasiriz ya o tarz seyler

Mesela esi bi paylasimin altina kocasini ovecek tarzda bi yorum yapmis ama yine tık yok hani soz konusu kiside öyle odun diye nitelendirdigimiz erkeklerdende degil

Kişiyle pek alakam var sayılmaz sadece selam verip hal hatır sordugum biri diyebilirim ama yinede sevip saydıgım biridir

Öncelikle seni kutluyorum sosyal medyadaki bu azmin ve gözlemlerin sonucu çıkardığını tespitler için

Kadınlar kendilerini göstermeyi, mutluluklarını göstermeyi, mutluyMUŞ gibi görünmeyi, imrenilmeyi ... (uzatabilirim daha da) daha çok seviyorlar diye düşünüyorum. Erkeklerin pek bi tarafında olmuyor gibi Art niyet aramıyorum ben böyle durumlarda.

beni eşim övse ya da ben eşimi övsem yine yorum yapmayız
yani bu tamamen tercih meselesi..

siz bu adamiboyle merak ediyorsanız acaba Kontaga mi girdiniz size iyi gitmeyen bir evliliği olduğundan mı bahsetti... Senaryoyu yazdım hemen ama bu da merak iste:)
Yok valla hic oyle bir diyalogumuz olmadi şahsen çok samimi olmasamda evliliginde yolunda gitmeyen birsey olursa en cok uzulenlerden biri olurum

İltifatlariniz için tesekkur ederim efendim

Ya art niyet aradigimdan degilde evli olsam en azından iyi yada kotu durum tespitinde bulunabilirdim ama bekar olunca kafada bi dolu soru isareti olusuyo

Bu arada oyle mutlulugumu gostereyim nispet yapayim tarzi biri olmadigim icin aklima bu tarz seyler gelmemisti

Adami bilmemde bende resim altinda yada profilde kari koca ask gonderilerini anlamam.
Birde sizin baya bi bos zamaniniz varmis anlasilar butun fotolarda adamin begeni ve yorumlarini aramissiniz
Valla maalesef üzülerek söylüyorum bi dolu bos zamanim var memnunmuyum degilim tabikide

İşin aslı ben de severim öyle fotoğraf paylaşmayı efenim aşkısıyla bilmem ne keyfisi olaylarını bu kadarını değil tabi de
Eşimle beraber olduğumuz anları fotoğraflamayı paylaşmayı isterim bazen ama eşim bu konularda ne gereği var cılardan :) Kıskanıyo görmesin kimse diyo biri bi yorum yapar ben sinirlenirim diyo dünya güzel karısı var ya
Gereksiz görüyo ama genel olarak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…