- 14 Ağustos 2015
- 1.611
- 1.468
- 48
- Konu Sahibi Sudbanazenin
-
Ya çok iyi tanıdığım biri degil tam olarak tanısam benimde kesin bi fikrim olusurdu ama hic oyle sert soğuk bi yapısı hiç yok o yuzden o nedenle oyle yaptigini dusunmuyirum ama yinede dediginiz gibi olabilirAdam bence biraz kıl. Ayrıca etrafa karşı sert bir duruş sergilemek istiyor ama bence saçma tabi.
Yaa öyle birbirini gormemis gibi laf etmek degilde hani bazen samimi olduklarimizla bi paylasimdan cikar birbirilerimize laf atar satasiriz ya o tarz seylerbenim eşimin facesinde çok fazla erkek var benim olduğum fotoyu paylaşmaz..
bir de eşlerin birbirinin fotoğraflarına yorum yapıp birbirlerini hiç görmüyormuş gibi muhabbet etmeleri çok komik oluyorbu da benim kanım..
yani kişisel tercih bu. daha çok sevmeyle alakası yok.
Kişiyle pek alakam var sayılmaz sadece selam verip hal hatır sordugum biri diyebilirim ama yinede sevip saydıgım biridirOlur etrafımda cok vardır .
Eşimde bende sosyal medya kullanmıyoruz ben bi buraya üyeyim.
Bi cok tanıdıklarımda asla eşiyle sosyal medyada konusmaz resim paylaşmaz anormal değil.
Adamla alakanız nedir de dikkat ettini
Yaa öyle birbirini gormemis gibi laf etmek degilde hani bazen samimi olduklarimizla bi paylasimdan cikar birbirilerimize laf atar satasiriz ya o tarz seyler
Mesela esi bi paylasimin altina kocasini ovecek tarzda bi yorum yapmis ama yine tık yok hani soz konusu kiside öyle odun diye nitelendirdigimiz erkeklerdende degil
Yok valla hic oyle bir diyalogumuz olmadi şahsen çok samimi olmasamda evliliginde yolunda gitmeyen birsey olursa en cok uzulenlerden biri olurumsiz bu adamiboyle merak ediyorsanız acaba Kontaga mi girdiniz size iyi gitmeyen bir evliliği olduğundan mı bahsetti... Senaryoyu yazdım hemen ama bu da merak iste:)
Olabilirbeni eşim övse ya da ben eşimi övsem yine yorum yapmayız
yani bu tamamen tercih meselesi..
İltifatlariniz için tesekkur ederim efendimÖncelikle seni kutluyorum sosyal medyadaki bu azmin ve gözlemlerin sonucu çıkardığını tespitler için
Kadınlar kendilerini göstermeyi, mutluluklarını göstermeyi, mutluyMUŞ gibi görünmeyi, imrenilmeyi ... (uzatabilirim daha da) daha çok seviyorlar diye düşünüyorum. Erkeklerin pek bi tarafında olmuyor gibiArt niyet aramıyorum ben böyle durumlarda.
Valla maalesef üzülerek söylüyorum bi dolu bos zamanim var memnunmuyum degilim tabikideAdami bilmemde bende resim altinda yada profilde kari koca ask gonderilerini anlamam.
Birde sizin baya bi bos zamaniniz varmis anlasilar butun fotolarda adamin begeni ve yorumlarini aramissiniz
siz bu adamiboyle merak ediyorsanız acaba Kontaga mi girdiniz size iyi gitmeyen bir evliliği olduğundan mı bahsetti... Senaryoyu yazdım hemen ama bu da merak iste:)
İşin aslı ben de severim öyle fotoğraf paylaşmayı efenim aşkısıyla bilmem ne keyfisi olaylarınıİltifatlariniz için tesekkur ederim efendim
Ya art niyet aradigimdan degilde evli olsam en azından iyi yada kotu durum tespitinde bulunabilirdim ama bekar olunca kafada bi dolu soru isareti olusuyo
Bu arada oyle mutlulugumu gostereyim nispet yapayim tarzi biri olmadigim icin aklima bu tarz seyler gelmemisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?