• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dert değil, isim konusu:) yardımcı olursanız sevinirim

Mira_88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
1.379
1.238
133
36
merhaba hanımlar

geçenlerde bebek gelişimi bölümünde bir konu açmıştım lakin yanıt alamadım
Sanırım sık takip edilmiyir...

Bu yüzden konumu buraya açmak istedim.Umarım sorun olmaz:)

Beğendiginiz kız ve erkek isimleri nelerdir? Benim içim güzel bir anlamı olması da önemli:)
Oğlumun iki ismi var, anlami cok güzel ve herkes tarafından çok beğenildi.

Ikinci cocukta açıkcası çok kararsızım

Eşim şakadan kendi annesinin ismi ile kombinleme önersinde bulunuyor xD bir el atın nolur. garip isim maalesef nette cok var (bana göre buğlem vs gibi) onlardan kaçınmak istiyorum..

İlk oğlunuzun adı ne ona uyumlu isimler gelsin en azından böyle çok genel sorulmuş. İsimler dini içerikli olmalı mı yoksa olmasa da okey mi gibi gibi.

İlk oğlunuzun adı ne ona uyumlu isimler gelsin en azından böyle çok genel sorulmuş. İsimler dini içerikli olmalı mı yoksa olmasa da okey mi gibi gibi.

Oğlumun ismin de Erdem geçiyor. digerini söylemeye çekindim çünkü böyle bir kombin henüz duymadım deşifre olmayayım..
onun ismi ile cok uyumlu olmak zorunda degil.
dini de olabilir maksat güzel anlami olsun. tşk ederim:)

ama şimdi siz birkaç isim söyleyin biz de benzer söyleyelim

şu tarz gibi

zira burada bir çok isim önerili konu var onları okusanız da olur

genel kız ismi önerisi derseniz sayfalar dolar

Zeynep ile başlar Derin Deren Beren vs vs diye gider Ayşe Fatma ile biter

ama şimdi siz birkaç isim söyleyin biz de benzer söyleyelim

şu tarz gibi

zira burada bir çok isim önerili konu var onları okusanız da olur

genel kız ismi önerisi derseniz sayfalar dolar

Zeynep ile başlar Derin Deren Beren vs vs diye gider Ayşe Fatma ile biter

Inanin özellikle kız isminde cok zorlanıyorum.
Şahsen Dila ve Hafsa isimleri şimdilik hoşuma gidiyor. Bu yüzden genel olarak fikirlerinizi almak istiyorum.

Dedigim gibi ilk oglumun ismi ile uymak zorunda degil, yani sizce anlamli güzel isim:)

eski konulara da bakayım tsk ederim

Elif ismi çok hoşuma gider benim ilerde kızım olursa koymak istiyorum. Ece ismi de yine aynı şekilde çok beğenirim.

Kayınvalidenin ismini koyma da ne koyarsan koy. Bir arkadaşımın annesi babaannesinin ismi vermiş ve hala annesine sen kayınvalidene yalakalık yapacaksın diye beni nene ismine mahkum ettin diye sitem eder. Başka bir arkadaşım da kayınvalidesinin ismini koydu ve sonra boşandılar iki ismi olduğu için diğerini kullanıyor.

Oğlumun ismin de Erdem geçiyor. digerini söylemeye çekindim çünkü böyle bir kombin henüz duymadım deşifre olmayayım..
onun ismi ile cok uyumlu olmak zorunda degil.
dini de olabilir maksat güzel anlami olsun. tşk ederim:)

Kız isimleri olarak uyumlu Ecem, Didem, Sinem, Sanem, İrem, Gizem falan olabilir. Erkek ismi olarak da Erdem isimli bir arkadaşımın erkek kardeşinin adı Eren ama çok da beğendiğim bir isim değil. Cem olabilir, belki Görkem. Erkek ismi gelmedi o kadar aklıma iyi mi :)

Inanin özellikle kız isminde cok zorlanıyorum.
Şahsen Dila ve Hafsa isimleri şimdilik hoşuma gidiyor. Bu yüzden genel olarak fikirlerinizi almak istiyorum.

Dedigim gibi ilk oglumun ismi ile uymak zorunda degil, yani sizce anlamli güzel isim:)

eski konulara da bakayım tsk ederim
Dila iyi de Hafsa'yı beğenmedim.
Ben daha çok Ayşe,Ece,Zeynep gibi kolay isimler beğenirim.
İsmin anlamı güzel olduğu kadar telafuzu da iyi olmalı.
Hafza iyi değil bence.

Back
X