Dert degil dert olmamasi icin... lohusaliga giris

Asyaikra

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2018
34
47
8
37
Merhaba kızlar. 32 yasinda calisan, 3 yasinda bir cocugu ve yakinda bir bebeği daha olacak bir kadnm. Cocugumu buyuturken ucretsiz izin alip 2.5 yil evde idim. Bebegimle cok guzel vakiter gecirdim ama onun disinda her sey berbatti eşimle aram inisli cikisli ( hala oyle 5. Yilimizdayz) sosyal hayatm sifirlasmati ve calisan biri olmama ragmen 3 yil once geldigim bu sehirde hic arkadasim yok anlastgm ve hala gorustugum arkadaslarim diger yasadgm sehirde kaldi. Ve ben bu surede sadwcw kizimla gezdim tozdum eglendim bir saniye yanliz kalmadm. Kuafore bile 3 yilda 2 kere gittim. Biri sinirden sacarimi kendim kesmistim duzetmek icin digeride oylesine. Ama evde de bos durmadm hombiler edindim bebegim uyudukca kendime zaman ayirdim falan. Ama bunlarn beni tam mutlu etmedigini gördūm suan bi stres icindeyim. 20 gun sonra dogum yapacagm cocuklarima evime yetecegimi dusunuyorum ama onun disinda da bu sefer kendi ozel alanm olsun istiyorum. Kendimi mutlu etmek, karsilasacagim sorunlar karsinda sakin kalp stressiz bir lohusalik süreci gecirmel istiyorum. Simdiden önlemleri almak istiyorum.
Yampmak istediklerim mesea su sekide
Suan psikoojim gercekten zor bir dönemde duzenli psikologa gitmeye karar verip randevumu aldm.
Ara verdigim kitaplarimi okumaya basadim.
Kiyafet konusu ise tam bir facia artk gercekten 30 lu yaslardaki cekici bir kadn gibi giyinmek istiyorum ( esim topuklu giymeme ve dar kot giymeme karsi ben cok severdim onun dsinirlerini zplatmadan nasil cekici giyinebilirim? ) 5 yildr giyim tarzm felakete döndü.
Dogumda sonra mi dogumdan oncemi sac bakmi cilt vesayre yapmaliyim.
Bu ara da ehliyetim hala yok dogumdan sonra en kisa zaman da almayi cok istiyorum.
Bir de dis tedavim var.
Yani kisacasi kizlar cok uzun oldu ama bu lohusaigi ev hayatina donmeyi ve 2 cocuklu esiye zar zor anlasan kadina bu süreci en guze ve kazancli sekilde nasil herkes icin mutlu bir sekilde atlatr ve devam ettiririm. Fikirlerinize ihtiyacm var. Umarim karma karsik olmamistir.

Siz bence 2 çocuğa hazır değildiniz olmuşla ölmüşle çare yok ama neyse ay kusura bakmayın.
Çocuklara eşinizde baksın yahu sadece sizin mi onlar haftada 1 2 defa kendınıze vakit ayırın çocukları ona bırakın...

Anne değilim ama bizim evde hep böyleydi
Ay sakın bakamaz demeyin yapmasaydı o zaman...

evet düşünmüyorduk henüz ama şükür ki nasip oldu sağlıkla doğururum yüzde bir ihtimalle oldu :) eşim çocuklar konusunda yardımcıdır o konuda skntı yok ben olan vakiti verimli nasl kullanrm zamanm değersiz boş geçmesin istiyorum.

Sizin en büyük sorununuz eşinizle aranızdaki sorun önce onu çözün ve tabiki kendinizle ilgilenin ama önce evlilik sorunlarını çözün diğerleri daha hızlı düzelir zaten

Sizin en büyük sorununuz eşinizle aranızdaki sorun önce onu çözün ve tabiki kendinizle ilgilenin ama önce evlilik sorunlarını çözün diğerleri daha hızlı düzelir zaten
o konuyu onunla birlikte çözemiyorum bi türlü. o yüzden önce kendimi psikolojik olarak kontrol ettirmem lazım. ilk randevumu aldm. okadar değiştim ki inanın insan içinde konuşmalarım bile değişti doğru düzgün iki kelimeyi bir araya getiremiyorum kendimi ifade edemiyorum. 5 yıl önceki ben yok

2 çocukla bu saydıklarınızdan herhangi birini ne zaman yapabileceğinizi düşündüm, bulamadım.

2 çocukla bu saydıklarınızdan herhangi birini ne zaman yapabileceğinizi düşündüm, bulamadım.
ilk çocukta da öyle demişerdi ama çocuğumla çok güzel vakitler geçirdim. kangurumu taktım her yerde emzirdim. yemeği temizliği planlı yaptm. dağ bayr gezdim :) umarm diğer bebişimde sağlıklı gelirde gerisi kolay :)

Umarım bu bebeğiniz de ilki gibi sakin ve uyumlu olur:)
Gen meselesi işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…