- 4 Ekim 2018
- 690
- 1.418
- 63
- Konu Sahibi 140karakterlikiz
-
Siyahtan evde dönmeniz çok çok zor. Evde açıcı kullanıp açsanız bile muhtemelen yanar. Kızıl ve siyahı boyarken iki kere düşünmek lazım. İyi bir kuaföre gidip aşamalı olarak açtırmayı deneyin. ( virüsten sonra kuaförler açılınca)
bence evde daha fazla işlem yapmayın. kuaförler açılınca gidersiniz.
Saç çok hassas değilse kuaför de uygun ürün kullanırsa yanmaz ama mutlaka yıpranma yaşanacak. Onun kaçışı yok.Aynen o kadar pismanimkii anlatamam dediginiz gibi iyi bir kuafore gidip actiracagim insallah yanmazz cok üzülürüm
Gerçek saçsa bol bol yıkayıp akıttıktan sonra kuaför açma işlemi uygulayabilir. Neden at çöpe dedi anlamadım.
kuaföre verip açtırsan bile kaç işlemden geçecek ve buda ucuz olmayacak bence onu bir köseye bırak başka renk istiyorsan başka renk al sıkıldığında onu kullanırsın atmaya kıyamıyorsan başka türlü hem belki çok yıpranır yanar ya da baya bi yeni alacak kadar ücretle karşılaşırsınMerhaba hanimlar konuyu nereye acacagimi bilemedigim icin buraya yaziyorum.
2 sene evvel yarim ay 80 cm gercek saç postiş almistim kestane rengin de, kendi saçımı siyaha boyayinca onuda boyadim
Keske boyamasaydimo kadar pisman oldumkii simdi rengini ne yaptıysam degistiremiyorum lorealin renk acicisini kullandim bana misin demedi.kuaforlere sordum at cope gitsin diyorlar kiyamiyorum Rengini ne ile acabilirim bir fikriniz varmi bu konuda hanimlar bana da yardimci olurmusunuz ?
Simdiden teşekkür ederim
Valla benim saçım çok güçlü kaç kere siyahtan kızıla platin sarıya döndüm bilmem, açıcı kullanıp bekleyince zaten beyaza yakın bir renk oluyor, daha sonra istediğin boyayı sür, açıcı yapınca ne oluyor?
benim kestane rengi citcitlarimi saclarimi bakir yapinca aldigim kuafor bakir saclarla değiştirmişti. aldiginiz yer belki siyah saclari alip size basla alternatif sunar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?