Dert degil ama...

140karakterlikiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2018
690
1.418
63
Merhaba hanimlar konuyu nereye acacagimi bilemedigim icin buraya yaziyorum.
2 sene evvel yarim ay 80 cm gercek saç postiş almistim kestane rengin de, kendi saçımı siyaha boyayinca onuda boyadim
Keske boyamasaydim o kadar pisman oldumkii simdi rengini ne yaptıysam degistiremiyorum lorealin renk acicisini kullandim bana misin demedi.kuaforlere sordum at cope gitsin diyorlar kiyamiyorum Rengini ne ile acabilirim bir fikriniz varmi bu konuda hanimlar bana da yardimci olurmusunuz ?

Simdiden teşekkür ederim

Siyahtan evde dönmeniz çok çok zor. Evde açıcı kullanıp açsanız bile muhtemelen yanar. Kızıl ve siyahı boyarken iki kere düşünmek lazım. İyi bir kuaföre gidip aşamalı olarak açtırmayı deneyin. ( virüsten sonra kuaförler açılınca)

Aynen o kadar pismanimkii anlatamam dediginiz gibi iyi bir kuafore gidip actiracagim insallah yanmazz cok üzülürüm

benim kestane rengi citcitlarimi saclarimi bakir yapinca aldigim kuafor bakir saclarla değiştirmişti. aldiginiz yer belki siyah saclari alip size basla alternatif sunar.

kuaföre verip açtırsan bile kaç işlemden geçecek ve buda ucuz olmayacak bence onu bir köseye bırak başka renk istiyorsan başka renk al sıkıldığında onu kullanırsın atmaya kıyamıyorsan başka türlü hem belki çok yıpranır yanar ya da baya bi yeni alacak kadar ücretle karşılaşırsın

Valla benim saçım çok güçlü kaç kere siyahtan kızıla platin sarıya döndüm bilmem, açıcı kullanıp bekleyince zaten beyaza yakın bir renk oluyor, daha sonra istediğin boyayı sür, açıcı yapınca ne oluyor?

Siz hangi aciciyla denediniz ? Ben loreal renk acici kullandim saatlerce beklettim ama hic renk vermedi malesef

benim kestane rengi citcitlarimi saclarimi bakir yapinca aldigim kuafor bakir saclarla değiştirmişti. aldiginiz yer belki siyah saclari alip size basla alternatif sunar.

Bu benimde aklima geldi gidip bir şansımı deneyecegim insallah kabul eder
Saclari cok guzel kullandim cunku hic yipranmada olmadi ✌

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…