dert değil ama olsun :)

hayalseverrr

yeni mezun fizyoterapist :)
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2013
8.612
2.463
178
Biz sevgilimle İstanbulda yaşıyoruz ama yapcak bişey bulamıyoruz siz neler yapıyorsunuz? nerdeyse bütün müzeleri gezdik her hafta sinemaya yemeğe gideriz lunaparka akvaryumada gittik vapur turu filanda yaptık yunusları bile izledik:9::9: eee daha napalım:16::44::16:

Hmm dinazorlarada gidin.(ciddiyim)
Yogurda seker ekin
Anadolu hisarinda biseyler icin
Bebekte uc bes tur atin
Taksimi talan edin
Besiktastan ortakoye yuruyun
Filan falan

Hmm dinazorlarada gidin.(ciddiyim)
Yogurda seker ekin
Anadolu hisarinda biseyler icin
Bebekte uc bes tur atin
Taksimi talan edin
Besiktastan ortakoye yuruyun
Filan falan

Tatlım söylediklerini hepsini yaptık her gün görüşmeninde böyle bi sorunu var:16: sadece dinazorlar hariç ben nasıl duymadım bunu şoktayım nerde nasıl bi yer:53:

biz nişanlıyken , sohbet edecek yer olsa yetiyordu..

bir çay bir çorba..

yanyana olmak kafi..

denize karşı olan her yerde..

müze :/ şaşırdım..

ne zaman birbirinize doydunuz

Bu kadar gezmeden sonra evde oturmakta eğlenceli olabilir.

Haftada bir gün mutlaka evdeyiz:)

biz nişanlıyken , sohbet edecek yer olsa yetiyordu..

bir çay bir çorba..

yanyana olmak kafi..

denize karşı olan her yerde..

müze :/ şaşırdım..

ne zaman birbirinize doydunuz

Müzelere benim merakım var odunumu zorla götürdüm diyebilirim:9:

Siz baya dolu geçiriyosunuz anlaşılan günü.
Biz iki yılda her hafta kesin görüşüyoruz okul bitmeden önce haftanın tüm günleri beraberdik.
Gidip Gülhane Parkı'nın tepesindeki çay bahçesinde manzaraya karşı çay yudumluyoruz.
Ordan Kabataş'a gidip deniz kenarında biraz yürüyoruz.
Ara ara nefes almak için atlayıp Sarıyer'e gidiyoruz güzelce dolaştıktan sonra yemeğimizi yiyip dönüyoruz.

Sen anlatınca düşündüm biz bi'şey yapmıyomuşuz gibi geldi ama niyeyse ben hiç sıkılmamışım galiba ben seviyorum böyle denize karşı temiz havada kahvaltıydı, çay içmeydi o sırada onla sohbet etmeyi.

Bi'de en çok onla adalara gidip fotoğraf çekmeyi seviyorum. Bowlinge de gidebilirsiniz ama bu hızla giderseniz İstanbul'da gezecek yer kalmayacak:37: İkea, Koçtaş'a falan da gidin onları da gezmesi güzel oluyo:9:

Siz baya dolu geçiriyosunuz anlaşılan günü.
Biz iki yılda her hafta kesin görüşüyoruz okul bitmeden önce haftanın tüm günleri beraberdik.
Gidip Gülhane Parkı'nın tepesindeki çay bahçesinde manzaraya karşı çay yudumluyoruz.
Ordan Kabataş'a gidip deniz kenarında biraz yürüyoruz.
Ara ara nefes almak için atlayıp Sarıyer'e gidiyoruz güzelce dolaştıktan sonra yemeğimizi yiyip dönüyoruz.

Sen anlatınca düşündüm biz bi'şey yapmıyomuşuz gibi geldi ama niyeyse ben hiç sıkılmamışım galiba ben seviyorum böyle denize karşı temiz havada kahvaltıydı, çay içmeydi o sırada onla sohbet etmeyi.

Bi'de en çok onla adalara gidip fotoğraf çekmeyi seviyorum. Bowlinge de gidebilirsiniz ama bu hızla giderseniz İstanbul'da gezecek yer kalmayacak:37: İkea, Koçtaş'a falan da gidin onları da gezmesi güzel oluyo:9:

hazır ögrenciyken bişeylerin tadını çıkaralım diyoruz okul bitince iş güç evlenince çocuk filan derken neye ne kadar zamanımız kalır bilmiyoruz ki:10:
adalarada gittik hatta ben bisiklete binmeyi bilmediiğim için baya dalga geçti:19:
Koçtaşa hiç gitmedikde ikeaya bayılıyoruz:9:
Sarıyer Atatürk alboretumuda çok güzel her mevsim gidilir her mevsimde ayrı güzel:16:

İyki de bir şey bulamıyormuşsunuz canım bulsanız ne olacak bilmiyorum artık :31:

İyki de bir şey bulamıyormuşsunuz canım bulsanız ne olacak bilmiyorum artık :31:

bulduk bulduk da bu kadar işte daha napalım bilmiyoruz :9:

Olur İstanbul'a gelirsek bir gün rehbere ihtiyacımız olursa seni ararız canım... Kolay gelsin :34:

Olur İstanbul'a gelirsek bir gün rehbere ihtiyacımız olursa seni ararız canım... Kolay gelsin :34:

Gelin canım ben seve seve rehberlik yaparım size:16::9:

canım istanbuldada yapacak bişey bulamıyorsan pess yani diyorum sana :1::1:
Biz eşimle evlenmeden önce küçük bir ilçede olduğumuzdan nedenli, Her hafta aynı yerde yemek yer ,aynı yerde kahve içer,aynı yerleri dolaşırdık.. Biz evlendikten sonra yemek yediiğimz yer_bahçesinde kocaman bi çınar ağacı vardı çok romantik di ozamanlar _ kapanmıştı.Çok üzülmüştüm Bak bir devir sona erdi demiştim :1::1::1::1:

canım istanbuldada yapacak bişey bulamıyorsan pess yani diyorum sana :1::1:
Biz eşimle evlenmeden önce küçük bir ilçede olduğumuzdan nedenli, Her hafta aynı yerde yemek yer ,aynı yerde kahve içer,aynı yerleri dolaşırdık.. Biz evlendikten sonra yemek yediiğimz yer_bahçesinde kocaman bi çınar ağacı vardı çok romantik di ozamanlar _ kapanmıştı.Çok üzülmüştüm Bak bir devir sona erdi demiştim :1::1::1::1:

Canım sorun tam olarak bulamamak değil ki :9: acaba gidip görmediğimiz bi yer kaldı mı derdindeyim :9: Cumartesi kız kulesinde kahvaltıya gitcez oraya gitmemişiz mesela denizin ortasındaki koca kuleyi nasıl es geçtim bilmiyorum:81::81:

Fenerbahçe Parkı'na gittiniz mi ben çok severdim orayı:40:

Maça gidin beraber bizim hayalimiz bu:37:

Birimiz galatasaraylı birimiz fenerli olduğumuz için bizim maça gitmemiz imkansız fenarbahçe parkına bir iki defa gittim ama sevgilimle gitmedim dengesiz canım napıyım:1:

güzel bir konu olmuş

vialanda gidebilirsiniz
$vialand.jpg
girişte 55 tl veriyosunuz,bütünnn gün deli gibi eğleniyorsunuz.
İstanbulun Disneylandı deyim ben sana
şişli metrosunda inin,iki dakikalık yoldan sonra minübüs durakları göreceksiniz-oradan vialand yazana binin gidin =)))
bu kadar detaylı tarif ettim ama ben daha gitmedim,yakın zamanda gitmeyi düşünüyorum...

biz de geçen baleye gittik Kadıköy-süreyya operasında.
$g.jpg
o kadar duygu dolu bi baleydi ki,bayıldık.Bundan sonra asla kaçırmayız herhalde...Aralık için de opera bileti aldık,kebapp:9::9:
yusuf ile züleyha var yakın zamanda-gitmedim ama ilgilenen arkadaşlar olabilir,biletler balkon fiyatı 15 tl-öğrenciye yarı yarıya indirimli.Ki normal koltuklarda merdiven sistemi yok,yani önünüzdeki adamın kafasından başka bişey izleyememe ihtimaliniz var,ama balkonlar 4 sandalyeli-çok şirin.Tavsiye ederim...

gitmişsinizdir mutlaka ama piyerloti de güzel bir alternatif,teleferikle manzaraya baka baka çıkarsınız,kolkola mutlu mutlu inersiniz :p
sonraa emirgan korusu da güzel,biz de geçen gün gittik-kovalamaca oynadık enerjimizi attık :52:
orada piknik yapabilirsiniz...
benim ilişkim daha çok yeni o yüzden bütün çalışanlarla muhabbet kurduğumuz kafeye gidip saatlerce oturuyoruz genelde,tavla-nargile falan,bir bakıyorum geçmiş saatler:1::1: yetiyor şimdilik

Back