- 2 Ekim 2014
- 2.357
- 5.076
- 358
- 39
- Konu Sahibi dipsiz kuyu
-
eşimde bana aldık ama kullanmayacaksın eminim diyor inşallah ben onun yüzünü kara çıkarırım :)Servis gelince bakar zaten belki yağlanması gerekiyordur, ayarı bozuktur. bende voitin koşu bandı var , çok memnunum kaç senedir evde duruyorarada kıyafetleri üzerine atıyorum falan
Zayıflamaya karar verdiğim dönemlerde kullandım aslında. 10 kilo bir verdim sonra 15 kilo da 2 sene sonra verdim. Yendiğine dikkat edip sağlıklı beslenip haftada 5 gün 1 saat istikrarla banda çıkınca 3 er 5 er gidiyor kilolar da o istikrar bende Yok . 5-10 kilo daha vermem lazım ama nasıl üşeniyorumeşimde bana aldık ama kullanmayacaksın eminim diyor inşallah ben onun yüzünü kara çıkarırım :)
Tableti önüne koyup dizi açıyorum sıkılmaya öyle çözüm buldum aslında ama kanepeye yayılıp izlemek varken kim yürüyecek şimdi diyip kanepeye yayılıyorum yineBenimki de öylece köşede duruyor, çabuk yoruyor ve sıkılıyorum da aslında.
Tableti önüne koyup dizi açıyorum sıkılmaya öyle çözüm buldum aslında ama kanepeye yayılıp izlemek varken kim yürüyecek şimdi diyip kanepeye yayılıyorum yine
Valla başlasam ya tekrar şimdi gaza geldim de saat 2 olduyarın daha erken bir saatte aynı hevesi yakalarım inşallah
devlet memuruyum lojmanda oturuyoruz ve lojmanımızın içinde harika bi spor salonu var bende gitmek istedim ama eşim izin vermediği için (izin vermiyom demiyo ama gitmezsen iyi olur diyo:) neymiş kadın erkek karışıkmış olmazmış bende o yüzden madem benim gitmemi istemiyon o zaman eliptik bisiklet alalım dedim diye aldıEvine spor aleti alıp da düzenli kullanmayı başarmış bir canlı tanımıyorum henüz. Sizde en çok bir ay eşinizin söylenmelerine dayanamayıp maksimum bir buçuk ay kullanırsanız sonra örümcekler yuva yapmaya başlar üzerinde. Şu an dert değil ama ileride eşimin çenesinden bıktım diye konu açmak istemiyorsanız spor aletini iade edin ve bir spor salonuna yazılın bence.
koşu bandına nazaran daha az yer kaplıyo servisini aradım yarın gelcekler bakalım ne diceklerÇok yer kaplıyor mu?
Sertlik ayarı vardır bence. Tek pedal olanı arkadaşımda vardı. Çocuklar bile yapabiliyordu.
ben teşhir ürününü denemiştim 1. kademede çok rahattı 8 kademesi vardı ve hepsini denemiştim ama aldığım bisiklette öyle olmadı 1. kademedede zordu 8 de de aynıydı sanırım bir sorun var bakalım yarın gelceklermişBence bisiklet alarak çok doğru yapmışsınız hem tv karşısında izler hem pedal çevirirsiniz.Belki henüz yeni olduğu için sert geliyordur pedal çevirme size çok yumusak olsa istenilen etkiyi yapmaz belki
işyerin de öğle araları yürüyorum 1 saat ama eve gelince yemekti bulaşıktı bide 3 yaşında oğlum var sağolsun babası çok ilgilenmediği için oda benim başımda o yüzden akşamları yürüyüş yapamadığım için en azından çocuk uyuduktan sonra 1 saat falan kullanırım diye almıştıkDışarıda hava mis. Giy eşofmanlarını, çık.
spor salonuna da yazılıp gitmedim ben, niyeti olmayan onu da yapmıyor yani farkeden bişey yok. yapmak istersen yaparsın tabi evde de neden olmasın, ama ilk heves bir süre sonra geçiyor. ben de bulunduğum ilçede spor salonu yoktu olsa giderdim evde yapılmıyor yea diye bahanelerim vardı, spor salonu açıldı ben hala "kim gidecek yea" modundayım.devlet memuruyum lojmanda oturuyoruz ve lojmanımızın içinde harika bi spor salonu var bende gitmek istedim ama eşim izin vermediği için (izin vermiyom demiyo ama gitmezsen iyi olur diyo:) neymiş kadın erkek karışıkmış olmazmış bende o yüzden madem benim gitmemi istemiyon o zaman eliptik bisiklet alalım dedim diye aldı
Haklısınız küçük çocuk olunca cikilmiyor. Ben de düşünüyorum o yüzden. En azından sabah akşam yarım saat bile olsa kârdir bana gore. Ama devamlılık önemli tabi.işyerin de öğle araları yürüyorum 1 saat ama eve gelince yemekti bulaşıktı bide 3 yaşında oğlum var sağolsun babası çok ilgilenmediği için oda benim başımda o yüzden akşamları yürüyüş yapamadığım için en azından çocuk uyuduktan sonra 1 saat falan kullanırım diye almıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?