• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dert değil ama kendime dert ettim...

dipsiz kuyu

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
2.357
5.076
358
39
herkese merhaba benimki dert değil ama acayip canım sıkıldı uzun zamandır eliptik bisiklet almak istiyordum eşimi ikna edemiyordum neyse gönülsüzde olsa dün gittik voit d-30 modeli manyetik eliptik bisiklet aldık eve geldik kurduk ama denemek için kullandığmda çok zorlandım çevirmekte pedalı zorluk ayarını en hafife getirdim yine olmadı en zor kademede de aynı sertlikteydi yani daha kullanamadan sorun yaşadım üstüne bide eşimi al sana eliptik bisiklet der gibisinden tavırlarına maruz kaldım aranızda böyle bir sorun yaşayan varmı yarın servisi arayacağım ama dedim ya dert edindim kendime uykum kaçtı...

Servis gelince bakar zaten belki yağlanması gerekiyordur, ayarı bozuktur. bende voitin koşu bandı var , çok memnunum kaç senedir evde duruyor :KK70: arada kıyafetleri üzerine atıyorum falan :KK70:
eşimde bana aldık ama kullanmayacaksın eminim diyor inşallah ben onun yüzünü kara çıkarırım :)

Servisi çağırırsınız halleder belki ayarlarında sorun vardır.
Eliptik bisiklet kilo vermede çok yararlı önemli olan ilk aldığınızda ki heycanın her zaman olmasıdır. Bir heycanla koşu bandı almıştım şimdi köşede duruyor .

eşimde bana aldık ama kullanmayacaksın eminim diyor inşallah ben onun yüzünü kara çıkarırım :)
Zayıflamaya karar verdiğim dönemlerde kullandım aslında. 10 kilo bir verdim sonra 15 kilo da 2 sene sonra verdim. Yendiğine dikkat edip sağlıklı beslenip haftada 5 gün 1 saat istikrarla banda çıkınca 3 er 5 er gidiyor kilolar da o istikrar bende Yok . 5-10 kilo daha vermem lazım ama nasıl üşeniyorum:işsiz::işsiz:

İnşallah ben de gaza gelirim en kısa sürede de askı görevine ara verir biraz bandım

Benimki de öylece köşede duruyor, çabuk yoruyor ve sıkılıyorum da aslında.
Tableti önüne koyup dizi açıyorum sıkılmaya öyle çözüm buldum aslında ama kanepeye yayılıp izlemek varken kim yürüyecek şimdi diyip kanepeye yayılıyorum yine :KK35:

Valla başlasam ya tekrar şimdi gaza geldim de saat 2 oldu :D yarın daha erken bir saatte aynı hevesi yakalarım inşallah:-)

Tableti önüne koyup dizi açıyorum sıkılmaya öyle çözüm buldum aslında ama kanepeye yayılıp izlemek varken kim yürüyecek şimdi diyip kanepeye yayılıyorum yine :KK35:

Valla başlasam ya tekrar şimdi gaza geldim de saat 2 oldu :KK70: yarın daha erken bir saatte aynı hevesi yakalarım inşallah:-)

Aslında ben de her gece heves ediyorum sonra sabah unutuyorum :)

Onu bunu bilmem, spor aletlerini heves Edip eve dolduruyoruz da ne oluyor hani, üşene üşene kalıyoruz. Bende de koşu bandı, twis, kürek çekme, mekik filan vardı, odanın yarısından çoğunu kaplardı. Sayılıdır kullandığım. Yok fiyata sattım.

Evde spor olmuyor tatlm, en azından ben yapamıyorum. Sabah erkenden uyanıp temiz havada yürüyüş yapmak gibisi yok... Sana kolay gelsin, sorun yoktur alette. Servise sorarsın. sağlıklı günler dilerim...

Evine spor aleti alıp da düzenli kullanmayı başarmış bir canlı tanımıyorum henüz. Sizde en çok bir ay eşinizin söylenmelerine dayanamayıp maksimum bir buçuk ay kullanırsanız sonra örümcekler yuva yapmaya başlar üzerinde. Şu an dert değil ama ileride eşimin çenesinden bıktım diye konu açmak istemiyorsanız spor aletini iade edin ve bir spor salonuna yazılın bence.

Bence bisiklet alarak çok doğru yapmışsınız hem tv karşısında izler hem pedal çevirirsiniz.Belki henüz yeni olduğu için sert geliyordur pedal çevirme size çok yumusak olsa istenilen etkiyi yapmaz belki

ben bir dönem normal bisiklet kullandım verdim 15 kilo kadar tabii diyetle

ama sonra bıraktım

bir başlayıp çıksam üstüne devamı gelecek

o zaman CNBC-e vardı açardım diziyi okuya okuya çevirirdim pedalı

Çok yer kaplıyor mu?

Sertlik ayarı vardır bence. Tek pedal olanı arkadaşımda vardı. Çocuklar bile yapabiliyordu.

Evine spor aleti alıp da düzenli kullanmayı başarmış bir canlı tanımıyorum henüz. Sizde en çok bir ay eşinizin söylenmelerine dayanamayıp maksimum bir buçuk ay kullanırsanız sonra örümcekler yuva yapmaya başlar üzerinde. Şu an dert değil ama ileride eşimin çenesinden bıktım diye konu açmak istemiyorsanız spor aletini iade edin ve bir spor salonuna yazılın bence.
devlet memuruyum lojmanda oturuyoruz ve lojmanımızın içinde harika bi spor salonu var bende gitmek istedim ama eşim izin vermediği için (izin vermiyom demiyo ama gitmezsen iyi olur diyo:) neymiş kadın erkek karışıkmış olmazmış bende o yüzden madem benim gitmemi istemiyon o zaman eliptik bisiklet alalım dedim diye aldı

Bence bisiklet alarak çok doğru yapmışsınız hem tv karşısında izler hem pedal çevirirsiniz.Belki henüz yeni olduğu için sert geliyordur pedal çevirme size çok yumusak olsa istenilen etkiyi yapmaz belki
ben teşhir ürününü denemiştim 1. kademede çok rahattı 8 kademesi vardı ve hepsini denemiştim ama aldığım bisiklette öyle olmadı 1. kademedede zordu 8 de de aynıydı sanırım bir sorun var bakalım yarın gelceklermiş

Dışarıda hava mis. Giy eşofmanlarını, çık.
işyerin de öğle araları yürüyorum 1 saat ama eve gelince yemekti bulaşıktı bide 3 yaşında oğlum var sağolsun babası çok ilgilenmediği için oda benim başımda o yüzden akşamları yürüyüş yapamadığım için en azından çocuk uyuduktan sonra 1 saat falan kullanırım diye almıştık

devlet memuruyum lojmanda oturuyoruz ve lojmanımızın içinde harika bi spor salonu var bende gitmek istedim ama eşim izin vermediği için (izin vermiyom demiyo ama gitmezsen iyi olur diyo:) neymiş kadın erkek karışıkmış olmazmış bende o yüzden madem benim gitmemi istemiyon o zaman eliptik bisiklet alalım dedim diye aldı
spor salonuna da yazılıp gitmedim ben, niyeti olmayan onu da yapmıyor yani farkeden bişey yok. yapmak istersen yaparsın tabi evde de neden olmasın, ama ilk heves bir süre sonra geçiyor. ben de bulunduğum ilçede spor salonu yoktu olsa giderdim evde yapılmıyor yea diye bahanelerim vardı, spor salonu açıldı ben hala "kim gidecek yea" modundayım.

en güzeli doğa sporları. çok severek yapıyorum ama o imkan yok. rafting , kayak imkanım olsa düzenli yapsam keşke. ama salona tepilip kalmayı sevmiyorum. evde yapmak yine daha zevkli salona gitmekten bence

işyerin de öğle araları yürüyorum 1 saat ama eve gelince yemekti bulaşıktı bide 3 yaşında oğlum var sağolsun babası çok ilgilenmediği için oda benim başımda o yüzden akşamları yürüyüş yapamadığım için en azından çocuk uyuduktan sonra 1 saat falan kullanırım diye almıştık
Haklısınız küçük çocuk olunca cikilmiyor. Ben de düşünüyorum o yüzden. En azından sabah akşam yarım saat bile olsa kârdir bana gore. Ama devamlılık önemli tabi.

Back
X