Dert degil ama hatirlamazsa cok uzulurum :(

Bak bi arkadaşta annem erken dogumgünü hediyesi aldı de falan demiş.buda mantıklı.benimde dün d.günümdü.erkek arkadasımın bilip bilmediğini test etmek istedim.babamında ptesi günü doğumgünü pasta Yaptım ona.muhabbet esnasında ya işte bugün babamın hediye almadım bakalım o bana ne alacak dedim,dün hediyemi almış gelmiş işten sonra :KK36: sende buna benzer bişey de.bende hediye beklemiyordum aslında

Bak bi arkadaşta annem erken dogumgünü hediyesi aldı de falan demiş.buda mantıklı.benimde dün d.günümdü.erkek arkadasımın bilip bilmediğini test etmek istedim.babamında ptesi günü doğumgünü pasta Yaptım ona.muhabbet esnasında ya işte bugün babamın hediye almadım bakalım o bana ne alacak dedim,dün hediyemi almış gelmiş işten sonra :KK36: sende buna benzer bişey de.bende hediye beklemiyordum aslında
Sanirim en mantiklisi erken hediye yada sizin dediginiz. Ama sormazsa senin.ne zmndi diye butun plan suya duser :)) yok yok o kdrda yapmaz heralde odunumm :)

Sanirim en mantiklisi erken hediye yada sizin dediginiz. Ama sormazsa senin.ne zmndi diye butun plan suya duser :)) yok yok o kdrda yapmaz heralde odunumm :)
Yok canım sorar merak etme.sormasada söyle araya sıkıstırıver :) biz kadınlar cok konuştuğumuz icin Göze batmaz :)

Bilmediği şeyi nasıl hatırlayacak?
Laf arasında söyleyiver 2 hafta sonra doğum günüm var annem hediyemi almış falan filan...

yahu soyle dogum gunu tarihini nolcak..ben olsam eline istek listesi bile tutustururum:KK53: ki esime ezelden beri dogumgunu isteklerimi siralarim :KK75:

Kizlar iki hafta sonra dogum gunum var. Ama erkek arkadasim dogum tarihimi bilmiyoo :KK43:
Hic mevzu gecmedi. Face felanda yok ki ogrensin.
Ben cok onemsiyorum bunu. Eger kutlamazsa cok uzulucem :KK43:(
Nasil ima ederim o gunun dogum gunum oldugunu? Direk soyleyemem. Onun ogrenmesini saglamaliyim.
Nooot:kesinlikle isin hediyesinde degilim. Sadece dusunulmek istiyorum.
yani önemli olan düşünülmek hatırlanmak zaten. sen ona hiç doğum gününü sordun mu? sen sorarsan o da sana doğum gününü sorar

arkadaşlarım yaş günüm için program yapalım diyorlar,evdemi kutlayacaksın sana gelelim vs..ama ben senle yaparız belki diye onlara kesin bir şey söyleyemiyorum. de,

Soyle birsey ayarlayabilirsiniz. Beraberken arkadasiniz sizi arasin dogumgunune ne istiyorsun, pastan nasil olsun tarzi seyler sorsun. Siz de gerek yok dusunmeniz bile yeter falan deyin. Telefonu kapatinca hayirdir kimdi o derse "arkadas yaa... ben onun dogumgunune pasta ayarlamistim da o da bana soruyor haftaya ne yapayim diye soruyor" dersiniz. Boylece ogrenmis olur...

Yanlışlıkla kimliğini onun önüne düşür

X