- 22 Temmuz 2014
- 291
- 80
Direk ben mi soylesem aceba. Ne yapiyoruz o gun diye. Ayip mi olur ki?
ayip olur bence acik acik soyleme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Direk ben mi soylesem aceba. Ne yapiyoruz o gun diye. Ayip mi olur ki?
Demi koskoca yilda birkez oluyo zaten :) ama utaniyorum kutla der gibi oluyo diye.bence çok geç olmadan söyle ne olacak ya sonra pişman olur yapsaydım dersin :)
valla canım 10 aya yaklaştı ve doğum gününü bilmiyor ilginç geldi bana biraz10 aya yaklasti
Aman olursa da olsun sen bir şekilde öğrenmesini sağla arkadaşlar fikirler vermiş güzel duruyor,hediye,kazak vs :) Hiç üzme kendini boşaDemi koskoca yilda birkez oluyo zaten :) ama utaniyorum kutla der gibi oluyo diye.
Sanirim en mantiklisi erken hediye yada sizin dediginiz. Ama sormazsa senin.ne zmndi diye butun plan suya duser :)) yok yok o kdrda yapmaz heralde odunumm :)Bak bi arkadaşta annem erken dogumgünü hediyesi aldı de falan demiş.buda mantıklı.benimde dün d.günümdü.erkek arkadasımın bilip bilmediğini test etmek istedim.babamında ptesi günü doğumgünü pasta Yaptım ona.muhabbet esnasında ya işte bugün babamın hediye almadım bakalım o bana ne alacak dedim,dün hediyemi almış gelmiş işten sonra sende buna benzer bişey de.bende hediye beklemiyordum aslında
Bilmiyorum belki ogrenmistir bi sekilde ama bizim konusmalarimizda hic gecmedi konusu. O yuzden emin olmak.istiyorumvalla canım 10 aya yaklaştı ve doğum gününü bilmiyor ilginç geldi bana biraz
Yok canım sorar merak etme.sormasada söyle araya sıkıstırıver :) biz kadınlar cok konuştuğumuz icin Göze batmaz :)Sanirim en mantiklisi erken hediye yada sizin dediginiz. Ama sormazsa senin.ne zmndi diye butun plan suya duser :)) yok yok o kdrda yapmaz heralde odunumm :)
:)))Aman olursa da olsun sen bir şekilde öğrenmesini sağla arkadaşlar fikirler vermiş güzel duruyor,hediye,kazak vs :) Hiç üzme kendini boşa
hmm o zaman sürpriz yapma ihtimalide var inşallah öyle olurBilmiyorum belki ogrenmistir bi sekilde ama bizim konusmalarimizda hic gecmedi konusu. O yuzden emin olmak.istiyorum
yani önemli olan düşünülmek hatırlanmak zaten. sen ona hiç doğum gününü sordun mu? sen sorarsan o da sana doğum gününü sorarKizlar iki hafta sonra dogum gunum var. Ama erkek arkadasim dogum tarihimi bilmiyoo
Hic mevzu gecmedi. Face felanda yok ki ogrensin.
Ben cok onemsiyorum bunu. Eger kutlamazsa cok uzulucem (
Nasil ima ederim o gunun dogum gunum oldugunu? Direk soyleyemem. Onun ogrenmesini saglamaliyim.
Nooot:kesinlikle isin hediyesinde degilim. Sadece dusunulmek istiyorum.
Oyle yapcam artik baska bisey kalmadiBilmediği şeyi nasıl hatırlayacak?
Laf arasında söyleyiver 2 hafta sonra doğum günüm var annem hediyemi almış falan filan...
Onun dogum gununu bildigimi biliyo. Soramam ovyuzenyani önemli olan düşünülmek hatırlanmak zaten. sen ona hiç doğum gününü sordun mu? sen sorarsan o da sana doğum gününü sorar