Selamlar burası bana öyle iyi geliyor ki iyi, kötü, tarafsız, objektif yorumlar.. Bazılarının samimiyeti öyle anlaşılıyor ki iyi ki varsınız.
Belki önceki konumu bilenler vardır ciddi ruh hastası bir ilişkiden kurtuldum çok şükür kendimi iyileştirdim, iyileştirmeye devam ediyorum. O kadar kısıt yaşamıştım ki ilişkimde çevremdeki kimseye de vakit ayıramıyor onlarla da kopmuştum. Neyseki şimdi öyle değil.
Yalnız bir kaç gündür düşündüğüm eksik olan bir şeyler var sanki hayatımda. 4-5 tane yakın arkadaşım kaldı diğerleri evlenince ister istemez ortak payda olmayınca bi kopuş söz konusu oluyor. 34 yaşındayım bu arada.. Görüştüğüm arkadaşlarımla da hep aynı şeyler, aynı konular çok fazla bir aktivite de yok çok sık da görüşmüyoruz. Demem o ki kıstırılmış gibi hissediyorum kendimi yeni çevre edinmek, yeni arkadaşlıklar dostluklar kurmak ne bileyim sosyal sorumluluk projelerinde gönüllü olmak gibi şeyler geçiyor içimden. Çalıştığım için haftasonları katılabilirim böyle etkinliklere de .. Eee bizden ne istiyorsun şimdi diyebilirsiniz:) Sadece fikir almak, öneri .. Nerelere katılabilirim, neler yapabilirim varsa tavsiyeleriniz fikirleriniz almak isterim. Şimdiden teşekkürler.