Dert değil ama fikir verir misiniz?

Ya Nasip

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2014
30
7
13
39
Merhaba uzun süredir takip ediyorum forumu ama bu ilk konum :)
Çeyiz hazırlığı yapıyorum(bu arada ortada daha damat adayı yok,ama bi yerden başlamak lazım heralde :) )
Yemek takımı almak istiyorum ama kafam o kadar karıştıki ne alacam ne yapacam bilmiyorum.Bi paket buldum:
yemek takımı de monji (daha önce duymadım bilgisi olan var mı?)
çelik tencere seti ar yıldız (tencerelerr,cezveler,çaydanlık,düdüklü tencere de var içinde)
çatal bıçak takımı
seramik tencere seti ar yıldız
kahvaltı takımı
bu paket 3.300 sizce fiyatı nasıl,markalar iyi mi?
düdüklü tencereyi çıkarmayı düşünüp fissler almayı düşündüm ama kullanıp memnun olanlar var mı,çüünkü internette şikayetlerde fazla.
Fikirlerinize ihtiyacım var :110:

hiç duymadım bu markaları bu fiyata daha iyilerini alabilirsin sanki

Bernardo'yu takip edin derim. Şu an yemek takımı aldığınızda 1000 tl'lik hediye çeki veriyorlar. onunla da peekkk çok şeyi alabiliyorsunuz

Markayı hiç duymadım, ama şu aralar birçok bilinen markada boyle kampanyalar var, hemde daha uygun fiyatlara. Onlarada bir bakın derim.

Ar yıldız dışında diğerlerini hiç duymadım. Ve pahalı geldi bu markalarda. İyi araştırma yapın derim.

fissler çok iyi bir marka. Düdüklüde en iyisi. Bernardo'ya bakmanı tavsiye ederim.

markanın pek duyulmamış olması kötü olduğu anlamına gelmez ki bu yemek takımı hisar,ar yıldız gibi mağazalarda satılıyor.ve yakından baktıysan porselen kalıtesıde çok iyi.bernardo karaca vs bunlar reklamı çok yapılan ve artık herkesde olan ürünler. ve fiyatta iyi yani hele düdüklünü fissler yaparlarsa daha da iyi olur.

Bence de aryıldız iyi bir tencere takımı ,fissler de öyle annem kullanıyor..Çatal bıçak takımının markasını yazmamışsın ama bernardo da kızılay malı gibi oldu hep aynı desen aynı tabak çanak herkeste ..

bende yemek takımının hem desenlerini hem kalitesini beğendim ama biraz pahalı gibi geldi ondan sormuştum

Setlere aldanma bence, hepsini tek tek alsan daha mantıklı, çünkü porseleni güzel diye seramik tencere, çelik tenceresi de iyi olacak diye bişey yok. Ben yemek takımımı bernardodan aldım çbk takımı hediyeliydi. Bir de hediye çeki vardı onunla da bişeyler almıştım. Yani şöyle, misafir yemek tak. günlük yemek tak, günlük kahvaltı tak. bir adet pasta tak ve fincan tak bernardo, çeliklerim hisar, seramiklerim moneta, ben hangi konuda hangisi iyise onu tercih ettim. Mesela Bernardo, Karaca porselenleri çok güzel model ve desen olarak ama çelik ve seramikte aynı değil. Hisar çelik işinde iyi ama seramikte moneta ve delimano kolay gelsin bu arada..:KK66:

Setlere aldanma bence, hepsini tek tek alsan daha mantıklı, çünkü porseleni güzel diye seramik tencere, çelik tenceresi de iyi olacak diye bişey yok. Ben yemek takımımı bernardodan aldım çbk takımı hediyeliydi. Bir de hediye çeki vardı onunla da bişeyler almıştım. Yani şöyle, misafir yemek tak. günlük yemek tak, günlük kahvaltı tak. bir adet pasta tak ve fincan tak bernardo, çeliklerim hisar, seramiklerim moneta, ben hangi konuda hangisi iyise onu tercih ettim. Mesela Bernardo, Karaca porselenleri çok güzel model ve desen olarak ama çelik ve seramikte aynı değil. Hisar çelik işinde iyi ama seramikte moneta ve delimano kolay gelsin bu arada..:KK66:

teşekkür ederim,daha mantıklı gibi beğendiğini tek tek almak :)

Back