• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert de değil de yardımınıza ihtiyacım var

harikabirisi

Guru
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
92
51
288
İzmir
Konum buraya uygun mu bilmiyorum :/ ben arkadasıma bi battaniye örmek istiyorum doğum gününe kadar yetiştirmem gerek ama örgü konusunda o kadar zayıfım ki bir tek öğrenebildiğim bi ters bi düz bi de demin hasır örgüyü öğrendim ama bu bilgilerle bi sey yapamıyorum bu konuda iyi birisinden belki ysrdım alabilirim diye bu baslığı acıyorum simdi yardım edebilcek biri varsa örneği atmak isteriim şimdiden teşekkürler :)

Konum buraya uygun mu bilmiyorum :/ ben arkadasıma bi battaniye örmek istiyorum doğum gününe kadar yetiştirmem gerek ama örgü konusunda o kadar zayıfım ki bir tek öğrenebildiğim bi ters bi düz bi de demin hasır örgüyü öğrendim ama bu bilgilerle bi sey yapamıyorum bu konuda iyi birisinden belki ysrdım alabilirim diye bu baslığı acıyorum simdi yardım edebilcek biri varsa örneği atmak isteriim şimdiden teşekkürler :)
Alize puffy yaz google a videoları izle canım şiş kullanmadan örülüyor.

Hiç endişe etme ben hayatta elime ip sis almamis biri olarak bebekler için omuzdan başlanılan yelekten ördum youtube de bi model sectim kendime adim adim baka baka oradan yaptim. Oldu mu oldu valla.

Haha ayni ben örgü engelliyim ama kuzenimin bebegine örmustum cinsiyete gore renk renk ipler alin kizsa sari yesil pembe mor mesela el bezi gibi sirt ters ters kareler orun 20 ilmek hep ters orgu onu de arkasi da parca parca renkler istediginiz boya ulasinca dikin birbirine arkasina da komple kumas dikebilirsiniz

Alize puffy yaz google a videoları izle canım şiş kullanmadan örülüyor.
Evet baya izledim videoları da istediğim modelinkisini bulamadığımdan nasıl yapacağımı anlamadım :)

Eklentiler

• 28A7BB11-5729-4294-AF3B-C5D9CC57F53E.webp
    28A7BB11-5729-4294-AF3B-C5D9CC57F53E.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 50
Hiç endişe etme ben hayatta elime ip sis almamis biri olarak bebekler için omuzdan başlanılan yelekten ördum youtube de bi model sectim kendime adim adim baka baka oradan yaptim. Oldu mu oldu valla.

Ellerimize sağlııık güle güle giyiin ben de modelin nasıl yapıldığını çözemediğimden öylece kaldım :)

Haha ayni ben örgü engelliyim ama kuzenimin bebegine örmustum cinsiyete gore renk renk ipler alin kizsa sari yesil pembe mor mesela el bezi gibi sirt ters ters kareler orun 20 ilmek hep ters orgu onu de arkasi da parca parca renkler istediginiz boya ulasinca dikin birbirine arkasina da komple kumas dikebilirsiniz

Ahah elleriine sağlıık güle güle giysin tatlış :) modelim aklımda da nasıl yapılacağını cıkaramadım kazak modellerine bile baktım da uyduramadım modele

Eklentiler

• 0BB99328-EB89-47CB-8A4E-371A6A28B517.webp
    0BB99328-EB89-47CB-8A4E-371A6A28B517.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 63
Back
X