Dert benim için :(

mevzey

Çalış ,sev ,sevil
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2008
2.822
908
Slm kk nin hatunlari buraya konu açacağım aklımın uCundan geçmezdi diyerek dikkatinizi çekmek istiyorum !!!Çektim mi En Büyük TÜRKİYE:dua:En Büyük KKaffiniza siginarak başkaları için dert olmayan ama beni depresyonda çıkaracağını sandığım fikirlerinize ihtiyacım var .Ben doğum yapali 48 gün oldu bu tarihte hep kiloluydum 3 . DoğumuM olmasına rağmen en zayıf zamanimdayim ama kendimi çok çirkin hissediyorum karın bölgemin heryeri çatlak patlak krem kullanmam ve erken doğurmama rağmen saçı 1 senede beyazlar la doldu kestane normal rengi bugün yine dökülmeye başladı .Şimdi size sorum 3 çocukla ve çalışarak kendime acil nasıl bakabilirim neler önerirsiniz ? Saçımi ömre yapmak istiyorum boyatmam bebis için sıkıntı olur mu ? Birde Kıvırcık saçı çok severim hep olmak istemişim dir ömbre +Kıvırcık olur mu ?Resimlere bakarken hep koyu renge Kıvırcık yapmış olduklarını gördüm ne dersiniz ?Yardım istiyorum eyyy KK :kahve:

Zarar vermeyecek dogal boyalarin oldugunu okumustum ama yine de doktorunuza danisin bu konuda.ombre ve kivircik yaparsaniz olur tabii neden olmasin ama eger sac kabarik duracaksa bana ustune pudra dokulmus gibi geliyor. Eger kivircik yaptiracaksaniz begendiginiz bir renge boyatip oyle yaptirin derim tek renk yani. Kizil veya karamel alt tonlari olan acik kahveler var farkli isik altinda farkli gorunuyorlar onlara bakabilirsiniz

Saçının dibiyle işin olmazsa zararı olmaz ombre zaten uçlara yapılıyor fakat kıvırcık için permaya kalkışırsan o zararlı olabilir kimyasal bir işlem çünkü

Arkadaslarin dedigi gibi ombre zaten uclara yapiliyo ve bebege bi zarari olucagini dusunmuyorum. Hamilelik doneminde aldiginiz kilolari da vermissiniz ne guzel bundan sonrasi kolay zaten biraz bakim, hafif bi makyaj, guzel kiyafetler herseyi halleder.
Catlaklar icinde maalesef care yok cunku o cilde bagli bi olay bende cildimin catlaga meyilli oldugunu bile bile krem kullanacagim ama pek bir umudum yok :)

Ombre kıvırcık saçta pek göstermez o yüzden görsellerde hep duz yada çok hafif dalga kullanıyorlar. Kıvırcık saça krepeli balyaj daha iyi olur aralarda ışık verir. Tabi bence.

Kıvırcık saça ombre değil de düz bir renk düşünmelisiniz. Permada ağır kimyasal kullanılıyor zaten dökülen bir saça bunu yapmanız hüsran olur riske girmeyın.

Kıvırcık yaptırma,saçlarını yok edebilirsin.
Düz saçın varmış yaptır ombre,harika olur.
Çok isterdim düz saçlarım olmasını ben de :)

Saclarinizda beyazlar varsa ombre ona bir care olmaz kio_O hem dokuluyormus da.
Benim aklima kina geldi. Kina yakabilirsiniz ama oyle sirf kina degil, icine bir suru baska malzeme de katiliyor renk tonu icin. Mesela sogan kabugu veya cay veya ceviz yapragi gibi. Cok bilgim yok ama arastirirsaniz vardir her yerde. Hem besler saclarinizi hem beyazlari kapatmis olur. Hem zarari olmayacagindan emin olursunuz. Bazi doktorlar organik boyaya da karsi cunku.

Sağolun arkadaşlar aslında açık renk istemem beyazlar la ugrasmamak için ama Kıvırcık saçı hep çok sevmisimdir ama böyle bonus gibi değil doğal dalga gibi duran onuda pek yapamıyorlar .Ağır kimyasal kullanıldığını bilmiyordum o zaman çok istersem bir makina var tost mak gibi arada onla yaparım . Buğday renkli tenim sarisinligi yakin cevrem yakistirmiyor ama renkli goz avantajini kullanmak istiyorum:)
aaa 3 cocuktan sonra gocmus :KK43: denmesin cilt bakımı için ne yapılabilir yüzümde iki üç tane kilcal damar gözüküyor hangi ürünü kullandiysam(clarins ,lancome ,Cristian Dior, vichy )faydayok varmı sizde böyle bir problem ve ne yapiyorsunuz

Kivirciklik icin de isiyla makineyle ugrasmayin iyice yipranir. Onun da isi olmadan yapilan yollari var. Poset sariliyor mesela yine internette gordugum bir yontem. Ama baya bonus oluyor oyle ki bence cok guzel. Örüp acabilirsiniz dalga dalga istiyorsaniz.

3 çocuklu çalışan hamile bir bayansınız. saçlarınıza bunları yapmanız tamamen pişmanlık olur. ombre içinde bi kere saçınızın rengi koyuysa açılması gerek buda saçlarınıza zarar vereceği anlamına geliyor. internette bakım siteleri var dökülme için dip bakım yağı kullanın çok işe yarıyor. isterseniz özelden marka konusunda yardımcı olurum.

onun dışında saç modelinizi değiştirebilirsiniz hem kestirmek bakımıda kolaylaştırır.

Gorsellerde ki kivircigi dalgayi masayla yapiyorlar.Bence perma yaptirmayin. Saclariniz mahvolur:beyaz varsa kalin kalin balyaj yaptirin dipten.

3 çocuklu çalışan hamile bir bayansınız. saçlarınıza bunları yapmanız tamamen pişmanlık olur. ombre içinde bi kere saçınızın rengi koyuysa açılması gerek buda saçlarınıza zarar vereceği anlamına geliyor. internette bakım siteleri var dökülme için dip bakım yağı kullanın çok işe yarıyor. isterseniz özelden marka konusunda yardımcı olurum.

onun dışında saç modelinizi değiştirebilirsiniz hem kestirmek bakımıda kolaylaştırır.
Rica etsem atarmisınız özelden

Ben de alabilir miyim acaba ismini?:oops:

Ben de alabilir miyim acaba ismini?:oops:

tabiki verebilirim. ama burdan sanırım site falan yazamıyorum arama motoruna garantili keratin dip bakım seti yazınca direk o site çıkıyo zaten. ben telefonda konuştum uzun uzun ürünleri hep bitkisel hatta bi abimiz yağdan yumurta yapıp yemişti zehirlenirsem şikayet ederim dedi ama bişey olmadı :skandal:

X