- Konu Sahibi ElaynaElif
Kızlar merhaba bundan önce açtığım konu sınava çalışamamam ve çok dağıttığımla ilgiliydi orada arkdşlrm yorumlar yapmışlar sağolsunlar fakat battıkça batıyorum diye bi tabir vardır ya şu an aynen o durumdayım bi kere battım ve kurtulamıyorum daha çok toparlamam gerekirken iyice bıraktım aslında bırakma sebeplerimden biride gittiğim dershaneyle ilgli paso ödev yüklüyor her günün ödevi var dershaneden saat 5te gelyrm ztn yorgun olyrm yemek faslı falan derken masanın başına oturana kadar saat 7 oluyor saat 12ye kdr ödevlerle uğraşyrm ee hani bana geriye dönük çalışma zamanı yapamadıklarımın üstüne düşme zamanı? yok.. 2 haftadır iyice cinlerim tepemde delirdim deliricem kii benim 3. yılım. Ayrıca ben öyle hızlı kapabilen bi konuyu bi kerette anlayabilen birisi değilim daha çok üstüne düşmem gerkyr falat sağolsun hocaların ödevleri sayesinde bırakın üstüne düşmeyi şu an işlediğimiz konulara bile yetişemiyorum artık gerçekten sıyırma eşiğindeyim ve psikolojik yardım almayı düşünüyorum hatta fazla bile dayandım bence.. Sizlere asıl danışmak istediğim ise şu; son 2 hafta içinde karar verdim buna dershaneyi bırakıp mat geometri üstüne özel ders alıym diyorum sözelleri nasıl olsa halledebilirim dershaneden yarar yerine zarar göryrm daha çok ileri gitmem gerekirken geriledim yok böyle bişey! Ne dersiniz arkadaşlar özel derslerle açığımı kapatabilir miyim bi akıl verin lütfen eminim burada benim gibi sınava hazırlanan pek çok kişi var onlarında fikirlerine ihtiyacım var.. Şimdiden teşekkürler.