- Konu Sahibi manyatikarpuz
-
Arkadaşlar dershaneye gitmiyorum.11.sınıf imam-hatip öğrencisiyim.okldan 3.30da çıktığım için çok yoruluyorum dershaneye kayıt yaptırsam bile biliyorum düzenli çalışamayacağim etütlere düzenli gidemeyeceğim testler falan işte
hem kendimide denemek istiyorum evde kendim ne kadar başarabilirim diye eğer kazanamazsam lise bittikten sonra dershaneye kayıt yaptırmayı düşünüyorum..
11.sınıf olup bnm gibi düşünen varsa buyurun..
nasıl çalıştığmızı veya çalışacağimızı paylaşalım...
ben son sınıfım anadolu lisesinde okuyorum ve dersaneye gitmiyorum elimde çok çeşitli kaynaklar var bi kaç yayınevinin kitabını alıyorum mesela aynı dersten.aynı şekilde bir sürü soru bankası falan ve dersaneye giden arkadaşlarımın çoğundan daha başarılıyım.önemli olan çok fazla soru tipi görmek ve bunları iyice sindirmek.anlamadan atlamamak konuları.sürekli tekrar etmek.daha zamanın varmış düzenli çalışırsan halledebilrsin dersaneye gitmeden.ben de ilk başlarda çok endişelenmiştim başaramazsam diye ama sonuçlarını görünce çok mutlu oldum.dediklerimi dikkate alarak çalışırsan başarırsın,şimdiden iyi çalışmalar
ben son sınıfım anadolu lisesinde okuyorum ve dersaneye gitmiyorum elimde çok çeşitli kaynaklar var bi kaç yayınevinin kitabını alıyorum mesela aynı dersten.aynı şekilde bir sürü soru bankası falan ve dersaneye giden arkadaşlarımın çoğundan daha başarılıyım.önemli olan çok fazla soru tipi görmek ve bunları iyice sindirmek.anlamadan atlamamak konuları.sürekli tekrar etmek.daha zamanın varmış düzenli çalışırsan halledebilrsin dersaneye gitmeden.ben de ilk başlarda çok endişelenmiştim başaramazsam diye ama sonuçlarını görünce çok mutlu oldum.dediklerimi dikkate alarak çalışırsan başarırsın,şimdiden iyi çalışmalar
inşallah çok iyi olurrrrr herşey bizim içinn.....
hayatım hangi yayınevinden alıyorsun kitapları? neyi öneririsn???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?