• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dershaneye gitmeyip evde üniversiteye kendi hazırlananlar...

manyatikarpuz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2012
69
0
286
İstanbul
Arkadaşlar dershaneye gitmiyorum.11.sınıf imam-hatip öğrencisiyim.okldan 3.30da çıktığım için çok yoruluyorum dershaneye kayıt yaptırsam bile biliyorum düzenli çalışamayacağim etütlere düzenli gidemeyeceğim testler falan işte:(:(
hem kendimide denemek istiyorum evde kendim ne kadar başarabilirim diye eğer kazanamazsam lise bittikten sonra dershaneye kayıt yaptırmayı düşünüyorum..
11.sınıf olup bnm gibi düşünen varsa buyurun..
nasıl çalıştığmızı veya çalışacağimızı paylaşalım...

Arkadaşlar dershaneye gitmiyorum.11.sınıf imam-hatip öğrencisiyim.okldan 3.30da çıktığım için çok yoruluyorum dershaneye kayıt yaptırsam bile biliyorum düzenli çalışamayacağim etütlere düzenli gidemeyeceğim testler falan işte:(:(
hem kendimide denemek istiyorum evde kendim ne kadar başarabilirim diye eğer kazanamazsam lise bittikten sonra dershaneye kayıt yaptırmayı düşünüyorum..
11.sınıf olup bnm gibi düşünen varsa buyurun..
nasıl çalıştığmızı veya çalışacağimızı paylaşalım...

Henüz 11.sınıfsın ve hazırlık için iki senen vardı.
Anladığım kadarıyla dershaneye gidebilecek durumdayken gitmiyorsun.
3,30 da çıkıyorum demişsin o saatte çıkıp çok yoruluyorum diyorsun, yazık.
Hem çalşıyorum hem okuyorum ve tüm haftasonlarımı dershanede geçiriyorum. Bir şeyler yapmak için , uğraşıyorum.
Ayrıca okuldan 4,30da çıkıyorum ve ilçede okuyorum dershanem merkezde.
Sana bunları senin dışındaki insanların neler yaptığını bil diye söylüyorum.
Yani ona göre çalış ve yaşa diye..
Kolay gelsin.

Son düzenleme:
ben son sınıfım anadolu lisesinde okuyorum ve dersaneye gitmiyorum elimde çok çeşitli kaynaklar var bi kaç yayınevinin kitabını alıyorum mesela aynı dersten.aynı şekilde bir sürü soru bankası falan ve dersaneye giden arkadaşlarımın çoğundan daha başarılıyım.önemli olan çok fazla soru tipi görmek ve bunları iyice sindirmek.anlamadan atlamamak konuları.sürekli tekrar etmek.daha zamanın varmış düzenli çalışırsan halledebilrsin dersaneye gitmeden.ben de ilk başlarda çok endişelenmiştim başaramazsam diye ama sonuçlarını görünce çok mutlu oldum.dediklerimi dikkate alarak çalışırsan başarırsın,şimdiden iyi çalışmalar

ben son sınıfım anadolu lisesinde okuyorum ve dersaneye gitmiyorum elimde çok çeşitli kaynaklar var bi kaç yayınevinin kitabını alıyorum mesela aynı dersten.aynı şekilde bir sürü soru bankası falan ve dersaneye giden arkadaşlarımın çoğundan daha başarılıyım.önemli olan çok fazla soru tipi görmek ve bunları iyice sindirmek.anlamadan atlamamak konuları.sürekli tekrar etmek.daha zamanın varmış düzenli çalışırsan halledebilrsin dersaneye gitmeden.ben de ilk başlarda çok endişelenmiştim başaramazsam diye ama sonuçlarını görünce çok mutlu oldum.dediklerimi dikkate alarak çalışırsan başarırsın,şimdiden iyi çalışmalar

sağol canım.. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşaAllah...

inşallah çok iyi olurrrrr herşey bizim içinn.....

hayatım hangi yayınevinden alıyorsun kitapları? neyi öneririsn???

inşallah çok iyi olurrrrr herşey bizim içinn.....

hayatım hangi yayınevinden alıyorsun kitapları? neyi öneririsn???

canım ben tarik,coğrafya güvender.matematik,türkçe fem aldım öneririm :)
evde hazırlanmak zor oluyor ama ya offff sen dershaneye gidiyor musun canım?:1:

Ben bu sene ygsye girdim.Dershaneye gitmedim kendim hazırlandım.Dershaneye gidip barajı geçemeyen arkadaşlarım var hiçte pişman değilim okulla dershane birlikte çok zor oluyor.Kendi tercihin tabi ki ama kendine güveniyosan gitme dershaneye çünkü dershaneye gidip kazanamayıp bi sene sonra tekrar gitmek var.sen bilirsin yinede.

Back