Dershaneler Kafam Karışık :/

fateeeee

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2013
20
2
6
İzmir
Herkese iyi geceler dershane konusunda kafam çok karışık herkes bir şey söylüyor internettede kesin bilgi yok.Acaba aranızda kesin bir şey bilen varsa bana yardımcı olabilir mi? Şimdi ben dershaneye önceden kayıt olmuştum kışın. Sizinde bildiğiniz gibi dershanelerin kapanma konusu sürekli var ortada.Fakat bu akşam çevremden kesin bilgiler aldım dershaneler kesinlikle kapatılıp yerine özel okullar falan açılıyomuş.Gitmek isteyen kendi okuduğu okulu bırakıp özel okula gitcekmiş yarısını devlet yarısını kendi vericekmiş ücreti.İnternete baktığımda ise Milli Eğitim Bakanımız Nabi Avcı bazı açıklamalar yapmış dershanelere kayıtları için kimse acele etmicekmiş kayıt yaptıranlar içinde özel bir madde gelcekmiş kimse mağdur kalmıcakmış.Okullar 6 gün olup liselerde 8.30 dan 15.30 a kadar ders işlenip okuldan sonra 2 saat tekrar olcakmış. Bildiğim tüm bilgiler bunlar. Aranızda dershaneler ile ilgili kesin bir şey bilen varsa lütfen paylaşabilir mi?

Tamam canım saol benim tek merak ettiğim şey 2013 - 2014 yılı yani bizi de etkilicek mi burda 2014 sonu diyor ama bazı yerlerde 2013-2014 diye yazıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…