• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dershane Önerisi (Lütfen Yardım)

deedoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2013
46
2
48
34
İstanbul
Arkadaşlar bana dershane önerebilir misiniz? Eskişehir'deyim. İlla şehir de fark etmez, şu dershane genel olarak iyidir de diyebilirsiniz.

Bu sene 4. kez hazırlanacağım, yani epeyi sıkıntılıyım. Geçen sene dershanesiz yaparım diye gitmedim ve batırdım, dolayısıyla bu sene iyi bir dershaneye yazılıp kökten bitirmek istiyorum.

Hedeflerim büyük aslında, kendimi de biliyorum, çalışırım, yaparım. :) Ama bu dershane konusu kafamı kurcalıyor. Zaten neredeyse bütün dershaneler yakında başlayacak, ben hala yazılamadım. Önümüzdeki birkaç günde halletmem lazım.

FEM'e gitmek istiyorum ama çok kötü dedikodular duyuyorum, doğru mudur? Mesela ayrımcılık yapılıyor mu? En iyi ilk birkaç sınıf dışında diğerleriyle hiç ilgilenmiyorlarmış, soru soranları geri çeviriyorlarmış, o öğrencilere özel etüt yapıyorlarmış falan? Bir de din konusunda baskı falan olur mu?

Lütfen yardım kızlar, çok sıkıntılıyım zaten lütfeeen :( :( :(

FEM'e giden birçok arkadaşım vardı. Göreceli biraz sanırım bu konu, bazıları hiçbir şekilde ayrım yapılmıyor diyorken bazıları da çok ayrım yapılıyor, kapalı açık ayrımı var diyorlar. Ben Uğur'u ya da Yeniyol'u tavsiye ederim açıkcası. Yeniyol biraz pahalı fakat eğitimi gayet güzel.. Herşey gönlünce olsun..

Arkadaşlar bana dershane önerebilir misiniz? Eskişehir'deyim. İlla şehir de fark etmez, şu dershane genel olarak iyidir de diyebilirsiniz.

Bu sene 4. kez hazırlanacağım, yani epeyi sıkıntılıyım. Geçen sene dershanesiz yaparım diye gitmedim ve batırdım, dolayısıyla bu sene iyi bir dershaneye yazılıp kökten bitirmek istiyorum.

Hedeflerim büyük aslında, kendimi de biliyorum, çalışırım, yaparım. :) Ama bu dershane konusu kafamı kurcalıyor. Zaten neredeyse bütün dershaneler yakında başlayacak, ben hala yazılamadım. Önümüzdeki birkaç günde halletmem lazım.

FEM'e gitmek istiyorum ama çok kötü dedikodular duyuyorum, doğru mudur? Mesela ayrımcılık yapılıyor mu? En iyi ilk birkaç sınıf dışında diğerleriyle hiç ilgilenmiyorlarmış, soru soranları geri çeviriyorlarmış, o öğrencilere özel etüt yapıyorlarmış falan? Bir de din konusunda baskı falan olur mu?

Lütfen yardım kızlar, çok sıkıntılıyım zaten lütfeeen :KK43: :KK43: :KK43:
Merhaba :KK3: benim ailemin bir kısmı Eskişehir'de yaşıyor bende sürekli gider gelirim bir arkadaşım var kendisi Final dershanesine gidiyor öğretmenlerinin birebir ilgilendiğini söyledi kendisi çok memnun bir bak misafir olarak derslere katıl hoşuna giderse devam edersin :)

Teşekkür ederim arkadaşlar ancak çoktan dershaneye yazıldım hatta bir haftadır da gidiyorum. :) FEM'e yazıldım. Henüz bir haftadır gidiyorum. Başı açık kapalı gibi bir sorun yok, hatta kapalı olanlar daha az. Hocalar bile bizim dershaneyle ilgili çok dedikodu dönüyor, doğru değil dedi, ki gerçekten de gittim gördüm öyle bir ortam yok. Hatta o kadar önyargılı olduğum için kendime kızdım. :D Dersler de iyi gidiyor, hocaları beğendim. Ama henüz bir hafta gittiğim için iyi-kötü öğrenci anlamında dedikleri gibi bir ayrım var mı fark edemedim. Belki birkaç ay sonra tam olarak düşüncelerimi yazarım. :) Gelecekteki öğrenciler için de yararlı olur. Gerçi belki bu yıl dershaneler için son olur.

Back