Dershane öğretmenleri burada toplanalım sorunları paylaşalım tuzağa düşmeyelim

nildenizz35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
173
1
0
İzmir
ben izmirde ve ist.da öğretmenlik yaptım. 3yıl deneyımım var ve ist. ve izmir arasında inanılmaz ucurum var maaş konusunda. ama ist. da yasadıgım dershane birlesmesinden sonra böyle birsey görmedıgmı anladım dershanem tasındı ve inanılmaz olaylar ögrendım maasımı alamadım eşimle gidip almak zorunda kaldık cok berbat ama cok buyuk bir ismi olan bir dershane . su anda tüm ögretmen arkadaslarım dershaneden ayrıldılar. tabıı ögrencılerım de. ama sunu öğrendım kı bu insanlar her yıl başka öğretmen çalıştırıyorlar.yanı bır öncekı yıldan tek ögretmen bıle olmuyormus meger cunku yasananlar heryıl kendını tekrarlıyormus. yaşanan şeyler şu: bu adamlar yani idaredekiler ve kurucu öğretmenlerin ilk 3 ay maası vermıyolar ve sonrada ögretmenler bizim içerde 3 ay parammız var belkı verır dıye beklemeyı surduruyor. Çünkü biliyorlarkı o anda ayrılsa ıcerdekı 3 ay parayı da vermeyecekler. ya inanılmaz seyler yasadım bu dershanede bu yıl ögretmenlık ıcın anlasanlar ıcın cok üzlüyorum cunku onları cok kötu bır yıl beklıyor.

ha bir de anlasmayı yaparken istedıgınız ücretı hemen kabul ediyorlar bu para bızm ıcın sorun değil diyorlar ve o parayı sıze maas olarak vermıyorlar. insanların parasını vermeyıp sizinle dalga gecıyorlar süreklı maası ertleyerek. skandallar bunlarla bıtmedı ayarladıkları müfettişler de herseye göz yumuyorlar. ilçe eğitimle de kanka olmuslar yapcak bısy yok. sizler hangı dershanelerde calıstınız kızlarr. yanı surası ıyı yada burası kötu uzak durun gıbı seyler yazarsanız insanlar da bılınclenır. ben bu yıl maltepede kulvar dershanesıyle anlastım ama nasıl bır yer bılmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…