• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları Dershane kaydını iptal edenlerden yardımmmmmmmmmmm

xxcxx

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2013
4
0
6
34
İstanbul
İyi günler,2 gün önce 2.000 tlye bir dershaneye kaydoldum,ilk taksidi (200 tl) ödedim.fakat memnun kalmadığımdan kaydımı sildirmek istiyorum.Bu mümkünmü,imzaladğımız sözleşmede " Eğitim başladıktan sonra ayrılmalarda yıllı ücretin %10'u ile öğrenim gördüğü günlere göre hesaplanan miktar ödenmek zorundadır" diyo. Ben bu verdiğim 200 lnin yanmasını dahi göze aldım,kaydımı iptal ederlermi

Son düzenleme:
iyi günler ben Fem dershanesinde ders başladıktan 3-4 gün sonra kaydımı hastalığımdan dolayı sildirmek istedim sorun çıkarmadılar ve ödediğimiz taksitleri geri iade ettiler. önemli olan senin samimiyetin çünkü soruyorlar hayırdır niye? eğer canım istedi dershaneyi beğenmedim dersen sorun çıkaratacak uzatacaklardır, kesin konuş, ve ayrılacağını söyle, uzatmamalarını sağla, burda pazarlık önemli annem bu konuların ustasıdır. O yüzden biraz kemküm etselerde halletti hemen yalnız basta verdikleri seti geri iade etmemizi istediler değeri(100) lira onu vermedik gerekliydi bana, şimdi özel derse gidiyorum ve çok memnunum istediğim zaman gidiyorum kaçırdığım zaman, takviye yapabiliyorum, konu açılalı çok olmuş ama umarım halletmişsindir. :3:

Back