Dershane kapama olayına değişik bir bakış

daha ,öncede köy enstütisi de
kapatılmıştı ,şimdi dershane ,hep bu halkın kör,sağır ve cahil kalması arzulanıyor yoksa asgari ücret artacak zenginde fakirleşecek, zaten artık piyasada çırak yok bunları çoğaltmak için başka güçler meydanda ,zengin okutacak,fakirde bol bol çocuk doğuracak ucuz çırak lazım zengine

Eminçölaşan gündemi sarsan son olaylara rağmen acaba değişik bakışını koruyor mu merak ediyorum. Ben hala o açıdan bakmaya devam ettiğini varsayıp [neticede özü sözü bir, eline geçen kasetleri (bu arada hani kaset çıkacaktı ya, hepimiz kasete şartlanmışken yolsuzluk dosyaları oturdu günedeme ( ) ] medyada paylaşmayacak kadar dürüst biri)

Şimdi müsadenizle onun ilk düşünce sistemine benzer birşeyler karalayacağım.

Evet, dün ve önceki gün ardı ardına ilginç gelişmeler yaşandı. Hakan Şükür istifa etti. Ama tabi ki bu Akp yi güçlendirecek birşeydi. Çünkü Şükür cemaatin Meclis içindeki neon ışığıydı. Onun partiden istifası ile aralarında ciddi bir kavga var izlenimi iyice gün yüzüne çıkacak ama alttan alta işbirliği devam edecekti. Ve sonraki gelişmeler.
Üç bakan oğlunun göz altına alınması. Hatta ismi zikerdilmeyen bir bakanın rüşveti aldığının belgelenmesi......
Bu Akp yi çürük elmalardan ayırmak için yapılmış bir operasyondan başka birşey değildi. AKP içindeki zayıf halkalardan kurtularak bir daha ki seçime çok daha güçlenmiş olarak girecekti. Muhaliflerin, onlar yesin birbirlerini dediği aşikar ama kazın ayağı hiç de öyle değil.

Son düzenleme:

Yazan yazar arkadasin hayal dünyasi bayagi genismiş hoca efendiyede kimsin sen diyen arkadaslar hoca efendinin ve onun eğitimcilerinin iyilik ile eğitim haraketinden haberleri olmadigi âşikar demekki bazilari bu ülkenin genclerinin edepli ahlakli ve ALLAH(cc)korkusu sahibi olmalarindansa uyusturucu bataginda icki sisesinin dibinde olmasini iyi eğliyorlar
YAZIK GERCEKTEN COK YAZIK...

Yazan yazar arkadasin hayal dünyasi bayagi genismiş hoca efendiyede kimsin sen diyen arkadaslar hoca efendinin ve onun eğitimcilerinin iyilik ile eğitim haraketinden haberleri olmadigi âşikar demekki bazilari bu ülkenin genclerinin edepli ahlakli ve ALLAH(cc)korkusu sahibi olmalarindansa uyusturucu bataginda icki sisesinin dibinde olmasini iyi eğliyorlar
YAZIK GERCEKTEN COK YAZIK...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…