Dershane düşünenler?

atropurpurea

Guru
Pro Üye
9 Temmuz 2012
68
73
Bu sene konusunda biraz kaygılıyım doğrusu alışık olduğumuz gibi bi yardımcı yani dershaneye ihtiyaç duyacağımı düşünüyorum fakat nereye gideceğimi bilmiyorum. Ankara yaşıyorum mf Anadolu lisesine gidiyorum ankarada dershaneye gidenler varsa veya bi fikri olanlar varsa sizlerinde yorumlarınızı okumak isterim :) birde tabi temel liseler var bi yandan da dershaneye 6000 küsür vermek yerine üzerine biraz ekleyip temel liseye gitmek daha mı mantıklı diye düşünmüyor değilim.. yorumlarınızı bekliyorum

Canım en mantiklisi güvenilir sağlam bir temel lise bence..

Dershanelerin fiyatlarindaki sacma sapan artisi gordukce bende temel lise dusunmeye basladim biraz gec kaldim ama hayirlisi yorumunuz icin tesekkur ederim :)

Dershanenin liseye donusmus hali derslerde farklilik oluyo yani mesela resim beden gibi dersler yerine etut gibi soru cozumleri yapiliyo veya okul derslerinin ardinda 1-2 saat ders veriliyo etut adi altinda yani okulla dershaneyi birlestirmissin gibi bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…