Lise Yorum ve Soruları Dersane için yardım lütfennnn

Ben Bakırköy şubesi Fen Bilimleri Dershanesine gidiyorum . Erken dönme imkanın olsa orayı önerirdim 15 ağustosda başlıyor çünkü . Eğitim kadrosu çok çok iyi , birebiri de istediğin zaman alabiliyorsun fakat diğer dershaneler göre biraz tuzludur .

Kültür ya da Bireyden ben Birey'i öneririm. Birey sahibini değiştirdikten ve isim hakkını sattıktan sonra eskisi kadar başarılı değilse de Bakırköy merkez şubelerinden biri ve eğitmen kadrosu pek değişmemiş diye biliyorum . Ve Kültürün rehberlik servisinin kötü olduğunu söyleyen arkadaşlarım var.

Son düzenleme:

kesinlikle fen bilimleri yada uğur en ilgili dershaneler bunlar bence

Ben de Fen Bilimleri Dershanesine gidiyorum.Şuan iyi gidiyor.
Tabi şu sıralar en iyi dershane FEM.Kaynakları çok iyi.Dersane olarak gitmesen bile mutlaka bu yayından kaynak kitap edin.

ben final incirli ye gitmiştim hafta içi mutlaka etüt ve soru çözümü oluyor ve isim yazdırıyosun hocalar sana 1 saat mesela konu anlatabiliyor kütüphane de ama arkadaşım birey e gidiyordu yine bakırköy sürekli hocalardan ders alıyordu biz de öyle bir şey yoktu çünkü çok öğrenci var hepsine yetişemiyorlar ama müd. yard. ile konuştuğun taktirde dersine giren hocalardan bile ders alabilirsin verilen kaynaklar da çok iyiydi. fakat dersimize giren bir hoca bir şey anlatmıştı fem den bir öğrenci gelmiş sormuşlar abartıldığı kadar iyi mi diye çocuk berbat demiş derse giren hocaları üniversite 3. 4. sınıf öğrencileri falanmış ama bunun hangi şubede olduğunu bilmiyorum. ancak tabi femin kaynaklarını mutlaka edinmelisin başlangıçta çok ideal oluyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…