• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları Dersane için yardım lütfennnn

msshoney

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2011
73
0
36
İstanbul
Bana yardım edermısınız cok kararsız kaldım. Lıse 3. sınıfa gecıcem sayısal bolumundeyım ogretmenlerı ıyı olan bakırköy cevresındekı ıyı ogretmen kadrosuna sahıp olan dershane subesı hangısıdır? bı fıkrınız varmı? aklımda fem ve fınal var ama cogu kısı ogrencı sectıgını soyluyor dogrumu?:50::44:

Son düzenleme:
Bana yardım edermısınız cok kararsız kaldım. Lıse 3. sınıfa gecıcem sayısal bolumundeyım ogretmenlerı ıyı olan bakırköy cevresındekı ıyı ogretmen kadrosuna sahıp olan dershane subesı hangısıdır? bı fıkrınız varmı? aklımda fem ve fınal var ama cogu kısı ogrencı sectıgını soyluyor dogrumu?:50::44:

bende lise son sınıfa geçtim üniversite hazırlık için feme yazıldım yazın etutlerıne falan gıtme ımkanım oldu oldukça iyi ilgileniyorlar ayrıca öğrenci seçme işine gelince her dershanede olduğu gıbı bellı sınavlar yapılır sınav sonuçlarına gore kalıtelı oğrencılerın sınıfıyla orta duzeydekı ogrencılerın sınıfı ayrılır bu her dershanede boyledır ıyı bı sınıfa gecmek yıne senın elınde bence feme git.

bnde dedgm gbı ıkısınn arasnda kalmıstım ama bana önerilen cogunluga gorede fem dıyolar bnde kararsız kalmıstım yardımcı oldugun ıcın tesekkrler...

ben hala kararsızım... dershanelerin cogu mesela fınal 22 agsts gbı acılıyo ve ben yurtdsnda olcm eyllde donucem. fem okullarla berarber baslyomus ama ondada brebır etut yok benım ders acıgım var mecbur bırebr etut olan bır yere gıtmem gerek. bırey, kültür, dershanelerı eylulde acılıyo. sızce napmalıyım zamannda gıdemycgm ıcın 2 haftlk acıgım olsada fdd gbı bı dershaneyımı :3::84:secıyım _?

Bire bir ders alamayacağın bir dersaneyi kesinlikle seçme derim.
Ben bu konuda çok çektim.
Özellikle sayısal bölümde bire bir ders alabilmek büyük önem arz ediyor ...

ben hala kararsızım... dershanelerin cogu mesela fınal 22 agsts gbı acılıyo ve ben yurtdsnda olcm eyllde donucem. fem okullarla berarber baslyomus ama ondada brebır etut yok benım ders acıgım var mecbur bırebr etut olan bır yere gıtmem gerek. bırey, kültür, dershanelerı eylulde acılıyo. sızce napmalıyım zamannda gıdemycgm ıcın 2 haftlk acıgım olsada fdd gbı bı dershaneyımı :3::84:secıyım _?

fem 15 ağustos civarı başlıyor birebir derste alabılıyorsun ayrıca

canım her dersane öğrencilerini seviyelerine göre ayırır ben sınava gittim rehberlikten falan memnun muydum ha memnundum tabi ki ama çok kalabalık olan dershaneden pek bi verim alamıyorsunn . sınav saattleri okul saatime uymuyordu bir yandan staj yaptığım için haftasonları konferans salonunda 6 dersin arkasından şiş kafayla oluyordum . . her pazar ders çıkışı bunu yaşıyordum . sınava girmeyen bir arkadaşımıza girmiş gibi kağıt çıkartmışlar çok öğrenci olunca işler karışık oluyor . kaynaklarıda iyidir . ama dediğim gibi çok kalabalık birebir olanağı vardı mesela benim şubemde ama hastane kuyruğu gibi uzuyordu . alamıyorduk . haftaiçleri 3 veeya 4 er saatlik 2 gün etütleri oluyor ama hocalar genelde tekrar yapmak yerine konu işliyor bu hocanın işlevine göre değişir ama . finale giden bir saayılsalcı arkadaşım var o da yanlş hatırlamıyorsam iyi öğrencileri seçip bi hoca test çözdürüyormuş . çocuk beni çağırmıyolar diye üzülüyordu sonra bi gün çağırmışlardı sevinmişti :) yani benim bildiğim orada böyle bi durum var . onun dışnda her dershaneye seviyeye göre sınıf ayırır . benim tavsiyem önemli olan senin çalışman zaten dershanenn illa bi kaynağını beğenmiyecek o zaman alırsın baska test kitabı olur biter :) hocalar ve öğrenci sayısı önemli

canım her dersane öğrencilerini seviyelerine göre ayırır ben sınava gittim rehberlikten falan memnun muydum ha memnundum tabi ki ama çok kalabalık olan dershaneden pek bi verim alamıyorsunn . sınav saattleri okul saatime uymuyordu bir yandan staj yaptığım için haftasonları konferans salonunda 6 dersin arkasından şiş kafayla oluyordum . . her pazar ders çıkışı bunu yaşıyordum . sınava girmeyen bir arkadaşımıza girmiş gibi kağıt çıkartmışlar çok öğrenci olunca işler karışık oluyor . kaynaklarıda iyidir . ama dediğim gibi çok kalabalık birebir olanağı vardı mesela benim şubemde ama hastane kuyruğu gibi uzuyordu . alamıyorduk . haftaiçleri 3 veeya 4 er saatlik 2 gün etütleri oluyor ama hocalar genelde tekrar yapmak yerine konu işliyor bu hocanın işlevine göre değişir ama . finale giden bir saayılsalcı arkadaşım var o da yanlş hatırlamıyorsam iyi öğrencileri seçip bi hoca test çözdürüyormuş . çocuk beni çağırmıyolar diye üzülüyordu sonra bi gün çağırmışlardı sevinmişti :) yani benim bildiğim orada böyle bi durum var . onun dışnda her dershaneye seviyeye göre sınıf ayırır . benim tavsiyem önemli olan senin çalışman zaten dershanenn illa bi kaynağını beğenmiyecek o zaman alırsın baska test kitabı olur biter :) hocalar ve öğrenci sayısı önemli

haklısın cnm. öncelikle cvpladıgın ıcın tesekkur ederım. ama su var bende 8ınde donecegım tatıl malum...:)
o yuzden eger 22sı gıbı baslayan bı dershane secersem ders acıgım cok olur dıye korkuyorum bıde zaten gecen sınıflardanda anlamadıgım konular var okulumdan kaynaklı olarak. gecen senelerdekı acıkları kapatırım ama ustune bıde bu sene eklenırse benım ıcın zor olur gıbıme gelıyor... yanı secenek fazla kalmadı bana 5 eylulde acılan bırey ve kultur. onun dısında ya tarıhı goz ardı edıp fdd ye gıdıcem ondada dedıgın gbı ogrencı fazla ılgı az. pekı bu dedıgım dershanelerden bıldıgın varmı ıyı mı ?

Bire bir ders alamayacağın bir dersaneyi kesinlikle seçme derim.
Ben bu konuda çok çektim.
Özellikle sayısal bölümde bire bir ders alabilmek büyük önem arz ediyor ...
bende oyle dusunuyorum... kultur veya bırey hakkında bı bılgın var mı?

su1907 :
femı aradım kendılerı bırebır olmadıgını ve okullarla acılacagını soyledı.

Ne Fem ne de Final.
Fem'in eğitimi ne kadar iyi derlerse desinler gitmem oraya.
Final de çok kalabalık oluyor etut alma konusunda sıkıntı yaşanabilir.
Ben kültür'e yazılıyorum.Ablamda önceden kültürdeydi eğitimleri de gerçekten güzel.
Kültür'ü tavsiye ederim ben.

Kültüre gittim ilk senemde kesinlikle tavsiye etmiyorum.. Rehberlik hizmeti sıfır. Etütler çok yetersiz öğrenci takibi diye birşeyden haberleri yok. Rehberlik hizmeti sınav öncesi bi iki kere görünüp bir kaç kelime ediyor o kadar. Vasat bir kurum.

Ne Fem ne de Final.
Fem'in eğitimi ne kadar iyi derlerse desinler gitmem oraya.
Final de çok kalabalık oluyor etut alma konusunda sıkıntı yaşanabilir.
Ben kültür'e yazılıyorum.Ablamda önceden kültürdeydi eğitimleri de gerçekten güzel.
Kültür'ü tavsiye ederim ben.

sen bakırköy subesındemısın cnm? eger ordaysan ıstedıgın zaman bırebır alabılıyomusun? ve anlatımları nasıl?

Birey dersanesinin, özellikle Bakırköy Birey'in çok iyi olduğunu duydum.

bende gıdersem oraya yada kulture gıdıcem ama hangısının daha ıyı olup olmadıgında kararsız kaldım hanı lys ygsde basarılarına baktım kulturde daha cok. ama şu da var hangı subeden cıkardı acaba bu bakırköydekının ıyı oldugunu gostermez... kafam cok karıstı ya :(

Kültüre gittim ilk senemde kesinlikle tavsiye etmiyorum.. Rehberlik hizmeti sıfır. Etütler çok yetersiz öğrenci takibi diye birşeyden haberleri yok. Rehberlik hizmeti sınav öncesi bi iki kere görünüp bir kaç kelime ediyor o kadar. Vasat bir kurum.

hangı kulture gııtmıstın? bıde yanı ben bakırköydekıne baktım dış olarak ıcıne gırmedım ama dısardan sankı cok vasatmıs gıbı duruyo ama kımısıde dıyo dısına bakma egıtım onemlı sonucta orası oyle tabı de bılemıyorum ıste...

Back