kpss öğrencisiydim sınava yoğunlaşayım derken ona ilgi göstermedim aralıkta gelmişti dersimize ama sınıfta kızarkadaşından bahsediyodu onu sevdiğini felan söylüyodu ben de kızarkadaşı var diyee ilgilenmiyeyim dedim uzak durdum öncesinde bana bakarak ders anlatmıştı o bana bakınca yüzüm kızardı çok utandıımm o da farketti bakmaya devam etti ocak tatiline girince ara tatilde cebimden aradı çok şaşırdım derslerden felan bahsetti ama kimseyi aramamış bi beni aramış cebimi dersaneden alıp o görüşmeden sonraa dersaneye gittiğimde benimle ilgilendi gözgöze geldim gülümsüyodu bana hocamla yaşıtız ama sınavda deneme sınavında sürekli mesaj çekiyoduu yanlış yoldayım deyip hoşlandığım halde o bana baktığı halde ona bakmadım kızarkadaşı var dedim buralı değil bağlanmıyayım zarar görürüm gitcek o diye düşündüm bariz hoşlanıyodum farketmişti bigün deneme sınavındaa soluklanmak için kafamı kaldırdım onunla gözgöze geldim gözümün içine içine bakıyoduu ben de baktım abartısızz ssaniyelerce bakıştık araması da cebi bende bulunsun diyeydi sanırım ama benim ya onu ya sınavı tercih etmem gerekiyodu çünki hem sevgilisi vardı hem de gönül eğlendirebileceğini düşündüm benimlee bu benim için yıkım olurdu çoğu arkadaş sevgilisi olan sana bakıyosa cinselliktir amaç dedi o yüzden uzak durdum ondan derslerine girmedim bana bakınca bakmadım ve bi gün öne gittiğini öğrendim içim acıyoo çok kötüyğm ve haftaya sınavım var konsantre olamıyorum netlerim düştü onu çok özlüyorum napcam ben acı çekiyorum resmen mesaj çektim tel nosunu değişmiş hiç bi hoca ulaşamıyor bi face var benimki de donuk açmıyorum sınavım var diye eklemek de saçma olur neticede onunla bakıştım konuştuk ama uzak durdum ya beni kabul etmessee diyee perşembe konu anlatımı vardı dersine girmedim girseydim daha mı kötü olurdu bilemedim zaten yaşadığım şehirde değildi gidecektii bağlansaydım mahvolurdum ama onu gözünün içine bakmayıı özledim dersanede onun masası boş sesi kulağımda bana bakışı çok özlüyorum yardımcı olun lütfen napmam gerek