İlköğretim Yorum ve Soruları Dersane hakkında sizlerden yardım rica ediyorum

Lolo

eşim ve oğullarım
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
3.704
10
356
benim oğlum 4. sınıfı bitirdi 5. sınıfa geçti oğlumu dersaneye göndermek istiyorum bu sene acaba erkenmi ne diyosunuz

kimileri erkenden çocuk bunalır diyo
kimileride alt yapı önemli erkenden başlaması daha iyi olur diyo
ben göndermeyi düşünüyorum ama acaba ağır gelirmi diyede düşünmekten kendimi alamıyorum

ayrıca bi konuda daha yardımlarınızı rica ediyorum oğluma öğretmeni ödev vermiş müzeye gidilcekmiş istanbulda 9 yaşında bi çocuk için hangi müze uygundur

şimdiden vereceğiniz fikirler için teşekkür ediyorum a.s.

ben çocuk sahibi değilim fakat beş tane yeğenim var. çoğunlukla bakım ve eğitimleriyle ben ilgileniyorum. bence bu yaşta dershaneye göndermeniz onun psikolojisini etkileyecektir.çünkü sürekli derslerle boğuşma yaşında değil oyun yaşında henüz. geleceği için kaygılanıyorsunuzdur anlıyorum ama bence bu yıl dershaneyi düşünmeyin öncelikle ortaokula geçsin öyle düşünmeye başlayın. müze için önerimse sunay akının kurduğu göztepedeki oyuncak müzesi. çok güzel bir müze tam da çocuklara göre. kadiköyden rahatlıkla ulaşabilirsiniz...

kesinlikle göndermeyin derim ben kendimden biliyorum başta çok heves etmiştim 6.sınıfta başladım ve bıktım 5.sınıfta başlasaydım nasıl bunalırdım kimbilir

Back