• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ders Seçimleri Hakkında.. Acil Yardımm !!!

Esmerr_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2010
2.579
12
158
Arkadaşlar merhaba,

Bu yıl Beykent Üniversitesi Turizm ve Seyahat Hizmetlerini Tam burslu olarak kazandımm...

Eylül ayında da okula kayıt yaptırdımm fakat bu hafta edindiğim bilgiye göre Ders seçimleri yapmam gerekiyormuş...

Okula gittim yardım istedim ama yardımcı olan yok ! Sadece internetten yapacağımı söylediler...

İlk defa duydugum bişey ve hiç bir bilgim yok... Şuanda yanlış yapmaktan korkuyorumm...

Lütfen bilenler yardımcı olsunn...

Teşekkürlerr

canım aynı krizi ben de yaşamıştım ilk sene, bize de yardımcı olan olmamıştı
merak etme ilk sene ders kayıtları otomatik olarak yapılır.
:34:

nasıl yani canım?
ders seçiminde problem olan seçmeli derslerdir,
ilk sene seçmeli ders olmadığı için otomatik ders kaydı yapılır.
sisteme bak, sadece senin sınıf için geçerli olan dersler vardır listede, illaki seçmen gerekiyorsa o listedeki dersleri seçeceksin.
umarım bir problem çıkmaz

nasıl yani canım?
ders seçiminde problem olan seçmeli derslerdir,
ilk sene seçmeli ders olmadığı için otomatik ders kaydı yapılır.
sisteme bak, sadece senin sınıf için geçerli olan dersler vardır listede, illaki seçmen gerekiyorsa o listedeki dersleri seçeceksin.
umarım bir problem çıkmaz

Seçmeli dersleri zaten hiç anlamadım canım,
Zorunlu olan derslerden seçim yapmaya çalışıyorum fakat 2 ders birbiriyle çakışıp duruyor düzeltemiyorum bir türlü...
:19:

danışman hocanızla görüş canım, başkası yardımcı olamaz.
ama benim bildiğim kadarıyla senin ders seçmene gerek olmayacaktır.

danışman hocanızla görüş canım, başkası yardımcı olamaz.
ama benim bildiğim kadarıyla senin ders seçmene gerek olmayacaktır.

Danışman Hocam !!
Bakalım oda başından atmazsa...
Bilgi almak için 2 saatlik yol gittim ama 10 dakikada okuldan çıktımm...
Bu kadar basit olmamalı yaa :5:

Başka cevap verecek olan yok mu ??

Gerçekten ihtiyacım var, arkadaşlarrr...

Arkadaşlar merhaba,

Bu yıl Beykent Üniversitesi Turizm ve Seyahat Hizmetlerini Tam burslu olarak kazandımm...

Eylül ayında da okula kayıt yaptırdımm fakat bu hafta edindiğim bilgiye göre Ders seçimleri yapmam gerekiyormuş...

Okula gittim yardım istedim ama yardımcı olan yok ! Sadece internetten yapacağımı söylediler...

İlk defa duydugum bişey ve hiç bir bilgim yok... Şuanda yanlış yapmaktan korkuyorumm...

Lütfen bilenler yardımcı olsunn...

Teşekkürlerr

canım ben de beykentteyim hyırlı olsun...
şimdi sen internetten okulun sitesinden kendi bölümünün zorunlu derslerini bulacaksın.
ve listeden o dersin senin bölümüne ait olanını işaretleyeceksin..
atıyorum türkçe listede 6 tane var biri iktisatların biri işletmenin vs vs.
sen kendi bölümününkini bulup listeye kyacaksın...
çakışmaması gerekir çakıştıysa birinde değişiklik yap başka gün ve saat seç
1. sınıfta seçmeli ders yoktur ayrıca onunla uğraşmana gerek yko...
yok gene yapamadım dersen bugün okulda 1. snıfarın ders seçimi vardı
okula gidip danışman hocana haptır..çoğu kişi böyle yaptı..
15 dk lık iş :34:

Ben de bilmiodum bu ders kaydı olayını
Dün aradım sadece okulda yapılabileceğini danışmanımı görmem gerektiğini söylediler
Hiç yardımcı olmadılar sinir oldum bugün de son günüydü aradım danışmanımı istedim mutlaka görüşmem gerektiğini söyledim verdiler telefona
Ben bi ders kaydı için 8 saat yol gelemem bana yardımcı olun lütfen dedim telefonda birlikte yaptık
Mutlaka danışmanını iste telefona sekreterler nedense bi afra tafra acayip tipler
Farklı okullardayız bu arada ama çoğu üni için düzen aynıdır büyük ihtimalle
Benim 2 tane seçmeli dersim vardı geç kaldığım için bitanesinde kontenjan dolmuş çok da önemli değil zaten
Ben de çok panik yaptım korkma o kadar önemli bişey değil telafisi de oluomuş zaten yapamazsan da

Arkdaşlar hepiniz saolun...

Şuanda öyle bir yanlış yaptım ki.. Düzelir mi bilemiyorumm,,

1 tek ders seçip yolladımm, yanlışlıkla..

Düzelir mi bilemiyorumm...

Hep okuldaki insanların duyarsızlıklarından dolayı oldu,, insan bir ilgilenir ya kaç saatlik yoldan geliyoruz dimi :5:

Arkdaşlar hepiniz saolun...

Şuanda öyle bir yanlış yaptım ki.. Düzelir mi bilemiyorumm,,

1 tek ders seçip yolladımm, yanlışlıkla..

Düzelir mi bilemiyorumm...

Hep okuldaki insanların duyarsızlıklarından dolayı oldu,, insan bir ilgilenir ya kaç saatlik yoldan geliyoruz dimi :5:

Yarın danışmanını ara diyeceğim de hafta sonu :/
Okula gittiğin zaman halledersin korkma düzelmeyecek bi hata değil ben de bugün danışmanımı bulamasaydım okul başladığında yaptıracaktım

Yarın danışmanını ara diyeceğim de hafta sonu :/
Okula gittiğin zaman halledersin korkma düzelmeyecek bi hata değil ben de bugün danışmanımı bulamasaydım okul başladığında yaptıracaktım

Yaptım canım buqün çok saol..

Nerdeyse bütün okul yanılış yapmışş :1:

Boşuna telaş yapmışımm...

Back