merhaba.Ben anadolu aöfte sosyoloji okuyodum dondurup 2.uni.olarak Ataturk uni.ye gectim ve mezun oldum.ilk universitemde veremedigim dersleri ikinci universitede verdim.tekrar digerine dewam etmek istiyorum.verdigim derslerin muafiyeti icin ne yapmam gerekiyo otomatik olarak gecmis oluyomuyum yoksa tekrarmi vercem bilgisi olan varmi.
merhaba.Ben anadolu aöfte sosyoloji okuyodum dondurup 2.uni.olarak Ataturk uni.ye gectim ve mezun oldum.ilk universitemde veremedigim dersleri ikinci universitede verdim.tekrar digerine dewam etmek istiyorum.verdigim derslerin muafiyeti icin ne yapmam gerekiyo otomatik olarak gecmis oluyomuyum yoksa tekrarmi vercem bilgisi olan varmi.
3 dersten muaf olunuyor,Türk dili,İnkilap tarihi ve ingilizce,eğer diğer ortak dersleri söylüyorsanız onlar muaf olmaz,belge isteyebilirler onu verirsiniz.
3 dersten muaf olunuyor,Türk dili,İnkilap tarihi ve ingilizce,eğer diğer ortak dersleri söylüyorsanız onlar muaf olmaz,belge bahsettiginiz dersleri kastettim bende.o dersleri verdim ikinci universitemde.