Ders kitabı seçimi - Öğretmenler

MissHavisham

BabyGoat
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2012
1.432
640
178
Sevgili kızlar,

Bir ödevim için yabancı dil öğretmeni arkadaşların ders kitabı seçimlerindeki yerleri konusunda bir yazı yazmam gerekli. Okullarınızda ders kitabı seçimlerini kim yapıyor? Bu seçim ve değerlendirme sürecinde size rol veriliyor mu? Fikriniz alınıyor mu? Bu değerlendirmeler neye göre ve ne zaman yapılıyor? ( Belirli kriterler var mı, yoksa hangi yayıncı kampanya yaparsa onu mu seçiyorlar? Ve ders yılı başında mı yoksa sonunda mı kitap seçiliyor?) Bu sorulara cevap verebilirseniz gerçekten çok sevinirim. Eleştirilerinize de yer verebilirsiniz. Örneğin bir zümre seçiyorsa bu kitapları, bu zümrenin seçimleri sizin için uygun mu? Yoksa özgür olmayı mı tercih ederdiniz?

merhaba arkadaşım . okulda ders kita bı seçimerini biz yapmıyoruz. keşke yapabilsek. çünkü kitapların seviyeleri öğrencilere göre fazzzlaaaa. ki bu türkiyein her yeridne böyle

merhaba arkadaşım . okulda ders kita bı seçimerini biz yapmıyoruz. keşke yapabilsek. çünkü kitapların seviyeleri öğrencilere göre fazzzlaaaa. ki bu türkiyein her yeridne böyle

Merhaba,
Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Benim için gerçekten çok önemli bu ödev. Devlet okulunda mı özel okulda mı çalışıyorsunuz acaba?

*Bu arada her öğretmenin kendi öğrencilerinin ihtiyaçlarına uygun kitaplar seçme konusunda söz hakkı sahibi olması gerekli olduğuna inanıyorum ben de.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…