• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ders çalışma isteğim yok

denizmavi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
35
2
36
Konya
arkadaşlar açıköğretim 2. sınıf okuyorum ama bir türlü ders çalışma isteğim yok ne yapmak lazım tavsiye eden olursa yazabilirmisiniz ders çalışanda nasıl istek oluşuyor anlamıyorum bende hiç yok başlıyorum arkası da gelmiyorr yardımmmmm:50:

sürekli bişeyler yüzünden erteliyorsan önce aklındakileri halletmeye çalş, ama egerki okudugun bölümü sevmiyorsan , ders çalışmak mantıksız gelir, bence mezun olduktan sonra yapacagın seyler hakkında kendine hedef belirlemek, çalışmanı nedenli kılar

aslında deniyorum ama bir türlü olmuyor içimdeki sıkıntı sanırım bunu ertelememe sebep oluyor.. ama bunu nasıl başaracağım bilmiyorum ilerimi görebilmek için ne yapcağım konusunda ikna olmuş değilim ...çalışanlar nasıl çalışıyor bilmiyorumm

aslında deniyorum ama bir türlü olmuyor içimdeki sıkıntı sanırım bunu ertelememe sebep oluyor.. ama bunu nasıl başaracağım bilmiyorum ilerimi görebilmek için ne yapcağım konusunda ikna olmuş değilim ...çalışanlar nasıl çalışıyor bilmiyorumm

bende bazen boyle oluyorum caniim, ve nedenini bende bilmiyorum, hiç istek olmuyo çalisasim gelmiyo... eriniyomuyum, useniyomuyum bilmiyorum, ama içimden gelmiyoo bunu biliyorum !
Ve bunu cözmek için ne yapmak gerek bilmiyorum.... :(:(:(:(:'(
tek bildigim sey ben sevdigim dersleri çalismayi seviyorum mesela ingilizce veya ispanyolca derslerini..

Back