ders çalışırken e-öğrenmeden çalışıyormusunuz

tamam canım sınavlara girmediğin için gene sınıf tekrarı oluyo bu zaten sana kayıt yaptırdığında kitap verdikleri için şimdide sistem olarak sınıf tekrarına düştüğün için kitap vermemişler yani ara verdiğin için değil

anladımmm cnm saol morvent dediklerin aynen olmuş ya neyse artık yola devam durmak yok

anladımmm cnm saol morvent dediklerin aynen olmuş ya neyse artık yola devam durmak yok

aynen canım korkulacak bişey yok zaten kuzum yapılmayacak gibi değil inan bana.bu arada bölüm sosyolojimiydi senin biraz ezber gerektirebilir sanırım ama çok zor olacağını sanmıyorum benim ilk yıl davranış bilimleri vardı çok çalışmamış olmama rağmen hiç zorlanmamıştım

umarım bu dönemi iyi şekilde atlatırım aslında indirdiğim kitap pdf lerine bakınca zorlanacak birşey bende bulamadım dediğin gibi ezber oda kuvvetlidir sen ne güzel zorlanmamışsın darısı başıma

umarım bu dönemi iyi şekilde atlatırım aslında indirdiğim kitap pdf lerine bakınca zorlanacak birşey bende bulamadım dediğin gibi ezber oda kuvvetlidir sen ne güzel zorlanmamışsın darısı başıma

canım e öğrenmede zaten vardır e kitap diye ordan bakabilirsin valla dersler aynı olsa yollardım ben kitaplarımı ama malesef :) 3 yıllık bi aöf li olarak her türlü bilgiye sahibim ihtiyacınız olursa burdayım kızlaar :)

e ogrenme ye giremiyorum ben. şifre istiyor almaya çalışıyorum alamıyorum,verilen şifre olmuyor.tc yanlış diyip duruyor

e ogrenme ye giremiyorum ben. şifre istiyor almaya çalışıyorum alamıyorum,verilen şifre olmuyor.tc yanlış diyip duruyor

bende oturum açmadım yukarda genel bilgiler dersler iletişim gibi maddeler var dersler kısmına tıkla çıkıyo kitap pdf leri sonuna kadar kurcala tatlım bu üni. web sitesini

düşünmen yeter, saol cnm ya

Ben geçmiş sınav soruları için gireyim dedim siteye tc no ile girilen bölümde kalıyorum yanlış diyor hata veriyor niye böyle anlamadım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…