hangi bölümü okuyorsun cnm dikey geçişmi yaptınmerhaba sebboyyy
ben genelde ders anlatimi kismina pek bakmiyorum. cogunlukla sinav yada alistirmaya bakiyorum.
gecis yapmadin işletme okuyorum canım 3. Siniftayim. Daha dogrusu 2. Sınıfın iktidarını veremediğimden sınıf tekrarı yapıyorum(null)
allah kolaylık versin cnmgecis yapmadin işletme okuyorum canım 3. Siniftayim. Daha dogrusu 2. Sınıfın iktidarını veremediğimden sınıf tekrarı yapıyorum
2010da aöfye kayıt olup okumadan dondurdunmu cnm onu anlamadım şuan hangi bölüme devam edıyorsun:)bende varımm kitap alamadım 2010 da kayıt yaptırdığımdan mecbur buna kaldım ama bulamıyorum hiç derslerimi o kadar bakıyorum off
2010da aöfye kayıt olup okumadan dondurdunmu cnm onu anlamadım şuan hangi bölüme devam edıyorsun:)
ben aöf uluslarası dikey geçişe kaydoldum okumaya başladım eöğrenmeden çıkmış sorulara oradan bulunan alıştırma sorularına testlere bakayım dedim ama ünitelere bakınca bazıları aynı olsada ünıtelerın yerlerı değişmiş yeni eklenen konularda var lafın kısası e-öğrenmeden çalışsak faydalı olurmu videolu anlatımda varya orada
karacan nokta atış kitapları soru kitapçığımı yoksa sorumu birde egem yayınlarını çalıştım demişsin bu soru bankasımıydı bu sene en önemli sorunlarımızdan biri aöf telif haklarını vermediği için konu anlatımlı kitaplar hiç basılmıcak sadece soru bankaları çıkıcak birde geçen sene aöfde kredili sistem varmıydı cnm bana bir yardım edermisin nasıl çalışacağım hakkında fenalardayımgeçtiğimiz sene ilk senemdi. bende e-öğrenme ile konu çalıştım bir süre. inanılmaz zaman kaybıymış meğer... bir de üstüne uykum geliyordu. sana tavsiyem kendine güzel bir kitap al. ben arkadaş tavsiyesi ile karacan nokta atış kitaplarını aldım. her ders için ayrı konulara ayrılmış. sonra onlara cevaplarını işaretledim çalışmadan. cevaplarıyla birlikte biraz inceledim. o soruları inceledikten sonra (egem yayınlarını çalıştım) özet bir dersane kitabında konulara göz gezdirdim. bu şekilde konunun aslında nerelerinin önemli olduğunu görerek hızlı çalışıyorsun.
benim ara sınava 1 ay kala ayağım alçıya girdi. o bir boyunca bir ders hariç diğer hepsini bu şekilde çalıştım. ve ara sınavda çok iyi puanlar aldım. yılsonunda da kendimi pek kasmadım böyle olunca. o çalışmadığım ders hariç hepsinden geçtim.
yöntem çok önemli böyle tersten çalışırsan konuyu çok iyi anlarsın. ayrıca soru çözmek şart tabi. ama çok hızlı kavrarsın bu yöntem ile.
aynen öyle 2010 da kayıt oldum hiç sınavlara falan gitmedim kaldı öyle dondu kendiliğinden, tabi bu yıl karar verdim ama kitapsız kaldım:) sosyoloji bölümündeyim
ama genede kitap verirler cnm sana kitap vermicezmi dediler aöfdekiler elllerinde kitap kalmadıysa bayramda sonra verirler cnm merak etme:)
öncelikle sakin ol cnm buradan busene hangi dersleri alıcaksın ona bak http://eogrenme.anadolu.edu.tr/Documents/2012-13-DersListesi.pdf aöf atadı dimi senin dersleri ders ekle sil işlemi yapmayacaksın dimi herneyse derslerın bellıyse murat yayınları egem yayınları karacan akademı yayınları bunlar aöf soru bankaları çıkarıcaklar onlardan alır sorulara çalışırsın cnm birde e-öğrenmenin e kitap kısmı varsa yenisi yüklenince sisteme oradanda çalışabılırsın dert etme okadar:)direk vermiyoruz dediler cnm ya şaşıp kaldım ne yapıcğımı bilmiyorum hiç yardımcı kitaplarda kalktı heralde gys ise nerden bulacağımı bilmiyorum hangi yayınevlerinde var ayy arapsaçı oldu :d
öncelikle sakin ol cnm buradan busene hangi dersleri alıcaksın ona bak aöf atadı dimi senin dersleri ders ekle sil işlemi yapmayacaksın dimi herneyse derslerın bellıyse murat yayınları egem yayınları karacan akademı yayınları bunlar aöf soru bankaları çıkarıcaklar onlardan alır sorulara çalışırsın cnm birde e-öğrenmenin e kitap kısmı varsa yenisi yüklenince sisteme oradanda çalışabılırsın dert etme okadar:)
cnm sende sağol cnm öncelikle yavaş yavaş çıkartırlar diye düşünüyorum soru bankalarını alan arkadaşlarımda var murat yayınlarını özellıkle git ara bul cnm mutlaka cıkar takıp et bende alıcam kıtapları bıtırmeye yaklastım çünkü:)az önce buldum e öğrenmenin kitap kısmını sonunda kafayı yicektim ramak kalmıştı bu seferde bir ders bi türlü inmedi. evet atadı dersleri seçip kayıt yeniledim cnm zaten kitap vermediler. bu soru bankaları şuan piyasadadır heralde değil mi? ay panik atak oldum bu arada dediklerini yapıcam sağol varol cnmm aydınlatıyosun beni
cnm sende sağol cnm öncelikle yavaş yavaş çıkartırlar diye düşünüyorum soru bankalarını alan arkadaşlarımda var murat yayınlarını özellıkle git ara bul cnm mutlaka cıkar takıp et bende alıcam kıtapları bıtırmeye yaklastım çünkü:)
cnm bir arkadaşla konuştum oda birsene harcını yatırmamış okulu donmuş birsene sonra devam etmeye karar vermiş ama kitap vermişler o diyorki acaba arkadaşın sınıf tekrarınamı düştü diyor benım bildiğim kadarıyla sadece sınıf tekrarı olanlara kitap verilmiyor diyor cnmanladım cnm doğru söylüyorsun, sıkı takipte olmalıyım kaçamayacak benden o kitaplar
cnm bir arkadaşla konuştum oda birsene harcını yatırmamış okulu donmuş birsene sonra devam etmeye karar vermiş ama kitap vermişler o diyorki acaba arkadaşın sınıf tekrarınamı düştü diyor benım bildiğim kadarıyla sadece sınıf tekrarı olanlara kitap verilmiyor diyor cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?