Ders Çalışamıyorum ???

mooncyrstal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
370
583
Bu sene okulu bitirmem gerek zaten bir sene uzattım ama ders çalışamıyorum.Bu hafta finallerim var ama hiç bir şey yapamıyorum.Son güne kaldığı için sanırım yapamıyacağımı düşünüyorum.Aklımda hep bu zamana kadar yaşamadığım şeylerin hayali var. Hocamdan hoşlanıyorum.Onunla ilgili hayaller kuruyorum.Makyaj malzemesi almayı çok istiyordum şimdi de hayvan deneyleri yüzünden alamıyorum.İki de bir onları araştırıyorum.Günah diye de korkuyorum.Hep hayal kuruyorum.Kendi firmamı kurmayı falan hayal ediyorum. Kafayı yedim iyice.Benim için sorun değil ama annem okulum bitmyebilir kelimesini duyduğu an üstüme saldırıyor ve senin ağzını burunu kırarım diyor ya.Napıcam ben Allah rızası için yardım edin ?

Ara vererek çalışmak etkili olabiliyor. Mesela 50 dakikada bir 10 dakikalık aralar verin ve bu aralarda evin uygunsa başka bir şeyle aktif olarak kafanızı dağıtın. Hiç olmazsa yürüyün evin içi bile olsa. Balkona çıkın, nefes alıştırması yapıp tazelenin ve tekrar derse yoğunlaşın. Ben deniyorum çok verim alıyorum. Endişeleri bir yana bırakın,rahat olun

Arkadaşım sen iyi misin? Ne demek ders çalışamıyorum, hayal kuruyorum. Okul bitmeyebilir, benim için sorun değil de ne demek? Kendini ailenin yerine koy. Zaten bir yıl uzatmışsın, daha da bitmeyebilir ne demek? Kendine gelip toparlanmalısın bir an önce. Bu işler boş boş hayal kurmakla olmaz, madem kendi firmanla ilgili hayalin var, o zaman okulu bir an önce bitir ve kur kendi firmanı mesela. Yaz geldiği için mi böylesin? Yaz demek güzellik demektir, bir okul yılının daha bitişini müjdeler, içinde bir sürü olumlu şey barındırır. Yapma güzel kardeşim, bak ne güzel başlıyormuş finallerin, ben de halen başlasın diye bekliyorum ve bir hafta daha var. E bu kadar uzun zaman varken de çalışmam ben çünkü belli bir düzen kurdum kendimce. Başlasa da bir an önce bitse diye gün sayıyorum. Otur dersinin başına, bir an önce bitir ve kurtul bence.

bence hayal gücünü bir kenara bırakmalısın
hayal önemli ama gerçekçi olmalısın .
okulunu btirmessen diploman olmassa emeklerin boşa gider istediğin mertelere ulaşamassın.
hocandan hoşlanıyorsun amahocanın denginde olmalı en azında okulunu bitirmelisin.
deneyler günah vs demişsin orayı anlamadım ama bu bölümü oku bitir yapmak zorunda değisin en azından lise değil lisans mezunu olur adı herez okudugu işi yapmıyor . kaldı ki yüksek lisansını farklı bir bölümde yaparsın hayal ettiğin şeyler için önce okulunu bitirmelisin küçük hedefler koymalısın canım

Teşekkür ederim moral verdiğiniz için inşallah güzel haberlerle döneceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…