ders calisamiyorum

Ders çalışma durumu alışkanlık haline gelmezse masa başına oturamazsın.
O yüzden en fazla 1 gün ara vermek lazım.
1 gün bile ara verince toparlanmak zorlaşıyor.
İstemeden otur önce, oku bir şeyler. Anlamazsan, kendini veremezsen sesli oku; bir süre sonra bir bakmışsın ki dersin içine girivermiş ve dış dünyadan kopmuşsun.
Ve bu lafı aklının bir köşesine yaz.

muhammed-ali.jpg

[QUOSupeivaLaJuicy, post: 40219480, member: 250266"]Ders çalışma durumu alışkanlık haline gelmezse masa başına oturamazsın.
O yüzden en fazla 1 gün ara vermek lazım.
1 gün bile ara verince toparlanmak zorlaşıyor.
İstemeden otur önce, oku bir şeyler. Anlamazsan, kendini veremezsen sesli oku; bir süre sonra bir bakmışsın ki dersin içine girivermiş ve dış dünyadan kopmuşsun.
Ve bu lafı aklının bir köşesine yaz.

muhammed-ali.jpg
[/QUOTE]
Vay.Supeer yahu:KK9:

Bende öyleyim ha bugün ha yarın derken bakıyorum günler geçmiş ve ben hala çalışmaya başlayamamışım ya o_O

Kaç yıl okudun açık öğretimi? Bende açık öğretim deyim ve gelecek sene girecem galiba bence sen telefonu interneti kapat akşamları kahve yap sakin ce çalış mevzun olduğunu düşün mesleğini bunlar çok moralize ediyor

Kaç yıl okudun açık öğretimi? Bende açık öğretim deyim ve gelecek sene girecem galiba bence sen telefonu interneti kapat akşamları kahve yap sakin ce çalış mevzun olduğunu düşün mesleğini bunlar çok moralize ediyor
Kesinlikle dediginiz gibi, 2nci senem 56 kredi kaldi bitirmeme :)

Valla benimde ütü birikti gecen hafadan beri bugün yaparim yarin yaparim derken 50 parça oldu şimdi konuyu okunca yapmaya gidiyorum :KK55:

Benim de hem ütü hem dersler hem iş birikti.. Bir de yerler neyim pis süpürülmesi lazım... pöf.. Hiç kalkası mı olmaz insanın yerinden ya ben böyle tembellik görmedim benden başkasında yoktur herhalde bu kadarı

Kizlar sinavlarim yaklasti ama ne yazik ki su lanet masaya oturup ders calisamiyorum konularim birikti normalde boyle olmazdi :KK43: hergun yarin calisirim diyip duruyorum ama artik duzelmem lazim,sizdede boyle olan var mi? Napabilirim? :110:

VALLAHA AYNI BEN...

Ayy canım aynı sorun bendede var atmaya çalışıyorum. Şoyle bir tavsiyem var ders çalışmam gerektigini beynime iyice kazıyorum ve tatilin az kaldigini simdi çalısmazsam tatilde üzülecegimi düsünuyorum. En azindan rahat bir tatil geçirmek için çalisiyorum hani çalışıyım bitsin hesabı tamamen kafada bitiyor :)

ben ilkokuldan beri ders çalışamam :KK70: nasıl geçtiğimi bilmiyorum.. birtek üni.deyken bir derse çalışmışım ondada sınıfın zeki kızını geçmiştim hahhaa.. belkide az zekilik olabilir bende ne övdüm kendimi :KK70: hepimiz zekiyiz... yapabiliriz... başarabiliriz... fighting aja aja :KK70::KK70: bütün bunları dedikten sonra... benimde diğer açıköğretimden çalışılacak 12 tane dersim var... :KK70: hersabah uyanırken... akşam işten dönüşte eve gideyim az yabancı dil öğreneyim diyorum.. ama durum aynı tembellik :KK70:

X