Ders Çalışamıyorum.Yardım Lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi eMu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eMu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2010
840
0
0
Konya
Merhaba
6aydır kpss için ders çalışmak için evdeyim işte bakmıyordum sınav ertelensin demiştim ama bu ertelemeden dolayıda hiç isteğim kalmadı.En büyük umudum kpss yi kazanmak ama hiç çalışmak gelmiyor.Buraya takılıyorum başka yerlere güya face dondurdum msn açmayacaktım ama msn hala açıyorum.

Erkek arkadaşım vardı o bu konularda o kadar dirayetli ki hayran olmamak elde değil.Dersi varsa hiç bişeyle alakası olmaz 24 saat çalışır hayatla bağlantısını kopartır.Bir işi başarılı oluncaya kadr uğraşır

Hep bana maymun iştahlı derdi haklı ama bu nasıl değişecek.Lütfen bir şeyler söyleyin 2 sene daha beklemek pişman olmakta istemiyorum.Son 1.5 ay

Bu disiplinli olanlar nasıl başarıyor bunu?Hiç bir konuda disiplinim olmadı ve her öğrendiğim yarım yamalak tam bir insan bile değilim yani

Bu KPSS konusunda bende çok isteksizim, çünkü artık şundan eminim ki devlet memuru olmak için mutlaka bir yerlerden bir tanıdık (!) ayarlamak gerekiyor. Hele şu son kopya olaylarından sonra hiç çalışmak istemiyorum.

Son düzenleme:
ayy bende aynı senın gıbıyım hıç çalışmadım ama be normaldede ders çalışamıyom en fazla taş çatlasın 40 dakka ondada zorla sureklı dıkkatım dağılır başka bışe duşunurum bende azimli ve hırslı olmayı çok ıstıyorum bende oyle hırslı saatlerce ders çalışan ınsanlara hayranımdır bı formulu varsa lutfen soyleyın bende çok merak edıyorum

Ben iyi bir puan almazsam artık annemden başlar akrabalardan boşlanacak şekilde duymadığım laf kalmayacak iyi bi işte bulamazsam keşkelerle dolu bir iki sene daha bekleyeceğim napsak ki ?

rakibelerim otururken, ben hızla çalışıyorum hahahaha! kötükedihüso kaydirigubbakcemile3
şaka bi yana, kendinizi motive edin!
1.5 ay kendini sıkıp hayatınızın geri kalanını kurtarmayı düşünün!!
hadi kitap başına marş marş!

canım ben bide çalışmaya başladım yeni.akşam 18.30 da evden çıkıyorum yemek bulaşık temizlik 21,00 buluyor oturmam..en geç 22,30 yatıyorum..gece 03,00 a saatimi kuruyorum kalkıyorum 1 ünite çalışıyorum sorularını çözüyorum.soru gelmesi muhtemel yerleri fosforluyla işaretliyorum yatıyorum sabah 07,00 de kalkıyorum..günlerim böyle geçiyor neden anlattım bunu..evdesin zamanının kıymetini bil diye.bence sende kendine hedef koy.başlangıç için her sabah kahvaltıdan sonra 1 konu çalışacagım de.. sonra nete gir istediğin yap..öğlen 14,00 saat koy kendine yine 1 konu çalış..1 hafta sonra zaten çalışmaya alışırsın ve başından kalkamaz olursun..hadi canım bak 1,5 ay varken farkına varmıssın..çalış sonra pişman olmaolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…