Ders Arkadaşı arıyorum:)

merff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
435
21
Arkdslar bölümüm sınf ogrrtmenligi daha önce konu acan bir arkdslar da olms hatta.. Şöyle yapsak whatsapptan bir GRP kursak çalışma saatleri için teşvik etsek ve ayni zamanda cozemedgmz soruları paylassak? Çok faydasını gören arkdsm olms ama kafa dengi birileri olmalı :)

Son düzenleme:
Ben varım canım ama öğretmenlik değil iibf mezunuyum. Bu sene a grubundan gircem kpssye. Konularımız aynı değil ama çalışma arkadaşlığı yapabiliriz sanırım tek başına motive olamıyorum ben malesef

bende varım canım bende iibf mezunuyum hatta bir arkadaşımla böyle wattsapptan birbirimize destek oluyoruz o da öğretmen olursa ben varım

Ben de matematik sorularında takılıyorm evde çalişiyorum çözemediğim sorularm var karşilikli soru çözümü falan çok istiyorum.yardım edebilecek var mıı ?????

[QUOTEsia90, post: 39594439, member: 594872"]Ben varım canım ama öğretmenlik değil iibf mezunuyum. Bu sene a grubundan gircem kpssye. Konularımız aynı değil ama çalışma arkadaşlığı yapabiliriz sanırım tek başına motive olamıyorum ben malesef [/QUOTE]
Bende iibf mezunuyum canm A grubundan gircem ,bende motive olamiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…