Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar dermoskin biotin şampuan kullanan varmı?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

akasya_20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2011
116
2
68
Kocaeli
ben bugün bu şampuanı aldım.aslında sarımsaklı şampuan alacaktım eczaneye girdim tesadüfen saç analizi yapıyorlardı sizede yapalım dediler tamam dedim yaptırdım.saç derim çok kötü görünüyordu böyle kökleri kapalı gibi sanırım ondan yavaş uzuyor saçım herneyse ordaki saç uzmanı bayan bana bu şampuanı önerdi hem saç derisini temizliyormuş hemde dökülmeyi önlüyormuş.bende dökülme sorunum için şampuan arıyordum.ve aldım bu şampuanı ama merak ettim kullanan oldumu acaba aranızda?sonuçlar nasıl?

Cnm ben de medobiocomplex kullanıyordum saç dökülmem için doktor vermişti eczaneden ilacı istediğimde yanında bahsettiğin şampuanla birlikte verdiler. Ben de kullanayım diyorum hazır varken :) sen kullandın mı hiç nasıl oldu saçların?

evet kullanıyorum birkaç haftadır.fena değil ilk kullanmada biraz kepek yapmıştı sirkeli suyla hallettim onuda.bunun dışında saçımı yumuşattı ama yinede kremsiz taranmıyor. çok köpürmüyor o yüzden olsa gerek yıkarken çok az dökülüyor.böyle izlenimlerim ama ben bu bitince başka şampuana geçicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…