Sivilceli Ciltler Dermoreller, sivilce haplari, dogal urunler, yapay urunler

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Denizfeneri20

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016
49
16
29
oncelikler merhaba kizlar, size cildimde neleri dogru neleri yanlis yaptigimi anlatip karsilikli boyle ciltlere cevap bulalim. Benim cildim karma ama kuru bir cilt yani bol neme ihtiyaci var su zamana kadar ergenligimde sivilcelerimin gecmesi icin kullanmadigim urun kalmadi diyebilirim piyasada simdi diyorumki keske bekleseymisim hapa basvurmadan once neyse daha sonrasinda hap kullandim bir alti ay kadar doktora danismadan biraktim. Bi sure cozum oldu ama bana biraktigi sey kuruluk oldu hala bunu cekiyorum sonradan tekrar cikmaya basladi ve ben bu sefer onlari sıktım. Tahmin ediceginiz uzere lekeler kaldi boyle delik delik olmasada pembe renkte kucuk kucuk lekeler sonrasinda arkadasimin tavsiyesi ile dermoreller aldim devamli kullandigimi soyliyemem ama pek bir faydasini gormedim. Bu arada tabiki leke acici kremler olarak arap kizi, herbaderm, sudocrem kullandim arap kizi icinde civa oldugunu duyunca biraktim. Evet hepsi cildimin rengini acti ama sanirim bir sure sonra yineden o kizarikliklar geri geliyordu. Suan aktif bir sivilce sorunum yok ama lekeler bana miras kaldi. Tabi bu arada benim gibi fazla sac dokulmesi yasayanlar varmi benim sorunum sanirim demir eksikligi kaynakli o kadar cok dokuluyorki saclarim dolgunlugunu bile kaybetti az ve sonuk kaldilar. Sizin tavsiyeleriniz neler leke ve demir konusunda kizlar. Benimki sudocrem biraz yararini gordum en azindan cildi dinginliyor haplarada zorunda kalmadikca bulasmamaniz geregi cunku delik izler birakabiliyor.

X