• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dermologica kullanan var mı???

gayesen_40

Guru
Kayıtlı Üye
16 Mart 2009
24
0
286
Diyarbakır
HASSA CİLTLİYİMMMM.. YARDIMMMMM

hassas cilt tipine sahibim....dermalogica kullanmayı düşünüyorum.. özellikle yanaklarda kızarıklıklar oluyor....avene kullandım kötü....la rohce kullandım kötü....DDF kullandım kızarıklara iyi gelmedi memnun kalmadım....janson beckett kullandım iyiydi ama türkiye genelinde üretim tahini çok eski bu markanın da...dermalogica düşünüyorum bu defa kullanan arkadaşların fikirlerini bekliyorum....

1 haftadir günlük peelingini kullaniyorum, ve memnunum...
cildim anormal sekilde düzeldi desem yalan olur ama yumsadigini ve aydinlandigini hissediyorum
1 ay falan denedikten sonra anlarim iyi olup olmadigini...

dermalogica daily microfoliant'ı 2 aydır kullanıyorum çok memenunun. diğer peelingler gibi cildi çizmiyor.biraz pahalı ama değer...

HASSA CİLTLİYİMMMM.. YARDIMMMMM

hassas cilt tipine sahibim....dermalogica kullanmayı düşünüyorum.. özellikle yanaklarda kızarıklıklar oluyor....avene kullandım kötü....la rohce kullandım kötü....DDF kullandım kızarıklara iyi gelmedi memnun kalmadım....janson beckett kullandım iyiydi ama türkiye genelinde üretim tahini çok eski bu markanın da...dermalogica düşünüyorum bu defa kullanan arkadaşların fikirlerini bekliyorum....

bütün ürünlerini gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. tr ve yurt dışı fiyatları arasında uçurum var. kremim bitti ve alamıyorum şuanda 2 katı para vermek istemiyorum açıkcası. yakın tarihlerde yurt dışından gelecek olan arkadaşlarıma sipariş verdim. ve dermalogica nın farkını bu bekleme döneminde anladım. geçici olarak kullanmak için nemlendiriciler aldım hiç de kötü markalar değildi üstelik ama cildim mahvoldu sivilcelendi... başka bir marka deneme bence. ve ürünlerini mutlaka dermalogica uzmanıyla birlikte seç. :34:

ben 8 senedir Daily microfoliant peeling kullanıyorum. Evet pahalı ama her şişe yaklaşık 2 bucuk sene gidiyor. en son ne zaman aldığımı unutuyorum şişe bittiğinde. Bunu haftada 3 gün kullanıyorum. 7-8 ay önce bir de Gentle Cream Exfoliant kullanmaya başladım 10 günde bir. Bu da asitlerle cilti soyuyor, kremsi bir yapısı var. Cilt maskesi gibi, cildinize bu kremi sürüp 10-15 dk. bekliyorsunuz. kendiliğinden ölü deriler gidiyor. Bir de Clarisonic yüz fırçasıyla temizlik yapıyorum 10 sene önce roaccutane kullanmış cildi hemen sivilcelenen, bozulan biri olarak dermalogica bana çok iyi geliyor diyebilirim. ama maalesef çok pahalı. iyi tarafı ürünler 1 sene gidiyor en az. :D

Back