Her ne kullanırsanız kullanın ama marka odaklı karar vermeyin. Markalar farklı olabilir ama içerik daima ön plandadır. Ben sizin yerinizde olsam complex ürünleri daima tercih ederim. Yani hem 50 SPF ile güneş koruma özelliği olan hem de yaşlanma karşıtı bir ürünü.
Bu maden suyu, aspirin , yumurta maskesi, pekmez bilmemnesi gibi şeyler ilgi alanıma girmiyor cevap vermeyeceğim.
Garnier roll on kullanmak cafein etkisinden dolayı kısmi bir rahatlama getirebilir ama çözüm olmaz. Daha profesyonel ürünleri araştırın.
Q10 bir mit sadece.Bunun aslı idebenone dur. Idebenone, Q10 ile aynı merkezde çalışır tek farkı 400 kat fazla etkilidir. Ekonomik olarak orta halli olunca bu ürünü almak zor elbette ama ben yine de burada belirteyim Elizabeth Arden+Allergan üretimi olan PREVAGE . Muhteşem içerikli , bana göre üretilmiş et kaliteli kremlerden biridir. Ama pahalı çookkk pahalı. Yine idebenone içeren PRIORI diye bir marka vardı , o daha ucuz ancak hala var mı doğrusu bilmiyorum. Eczanelere sormak gerek.
Sevgiyle kal
Merhaba tekrar
Öncelikle tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. belirttiğini markaları araştırdım. Teyit etmek istedim. Priori Idebenone Eye Serum(15ml-Anti - aging göz çevresi serumu) almam gereken ürün bu sanırım değil mi? Bu ürünleri bir kaç ayda bir alacak olursam finanse ederim diye düşündüm :) O yüzden sizden naçizane 30 yaş için nemlendiriciler, temizleme ürünleri hakkında tavsiye rica edeceğim :)
Merhaba tekrar
Öncelikle tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. belirttiğini markaları araştırdım. Teyit etmek istedim. Priori Idebenone Eye Serum(15ml-Anti - aging göz çevresi serumu) almam gereken ürün bu sanırım değil mi? Bu ürünleri bir kaç ayda bir alacak olursam finanse ederim diye düşündüm :) O yüzden sizden naçizane 30 yaş için nemlendiriciler, temizleme ürünleri hakkında tavsiye rica edeceğim :)
İdebenone "süper aktif ve ultra EPF" dir ancak hassas ciltlerde yüksek alerjendir. Priori almadan evvel mutlaka test edin 1 gün bekleyin ertesi gün satın alın. Mümkünse serum yerine göz çevresi kremi alın. "Krem olmadan serum" benim için soru işareti..
Geçen hafta yüzümdeki siyah noktaları sıkmıştım ama iyice büyüdü ve koyu renkli lekeler oluştu bunun için ne kullanabilirim?
eğer cildiniz yağlı ve sivilceliyse effaclar serisini kesinlikle tavsiye ederim.jel + tonik + effaclar duo yu düzenli kullanırsanız hem kısa zamanda sivilce ve siyah noktalarınızdan kurtulursunuz hemde önceki sivilce izlerinizi de geçirir.memnun kalacağınızdan eminim bu seriden
Arkadaşlar ben İzmir Gaziemir'de bir eczanede dermokozmetik uzmanıyım.foruma 5 senedir üyeyim sadece yeni isim aldım.uzun zamandır da güzellik bölümünü okuyorum ve hepinizin kullandığınız yada kullanmayı düşündüğünüz ürünler hakkında endişelerinizin olduğunu görüyorum.herhangi bir ürünle ilgili veya cildinizle ilgili yaşadığınız problemlerle ilgili sorunuz varsa memnuniyetle cevaplayabilirim...sorularınızı bekliyorum
sivilce izlerine iyi gelen birşey istiyorum
yüzüme soyucular kullanmaktan kılcal damarlarım yzueye cıktılar bu kadar soymaya rağmen siyah noktalarım benden ayrılamıyorlar:)
tavsiyeleriniz var mı?
roaccutane kullanıyorum yanındada bioderma sebium foaming jel ve solante acnes . bioderma pore refiner ı merak ediyorum 5. ayımdayım izlerim ve çukurlar var ne önerirsiniz
benim de cildim yağlı, sivilce ve siyah noktalarım var. gözenekli bir cilt35 yaşındayım ve hamileyim. bu durumda ne kullanabilirim?
özellikle güneş kremi olarak ne önerirsiniz?
öncelikle merhaba sizden yüz yıkama ile ilgili tonik kullanmadan yüzümü kurutmayacak bir yüz yıkama jeli tavsiye etmenizi rica ediyorum şuanda olay skin adapt karma ve yağlı ciltler için olanı kullanıyorum bu üründen ne memnunum ne de değilim ek olarak kaşlarımda seboreik dermatit problemi oluyor zaman zaman bu yüzden önereceğiniz jelin kaşlarımıda yıkayacağım için şampuanların sık kullanımda saçlarımızı kuruttuğu gibi kurutmaması gerekiyor çünkü bu jeli günde iki kez kullanıcam şimdiden ilginize teşekkürler tavsiyelerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?