Cilt Bakımı Ürünleri dermokozmetik ürünler kullananlar

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

aman allah kolaylık versin valla anne olmak zaten zor biz bile zor zaman ayırıyoztatlicadiarzu ay sende hastalanma canımmm kıyamam. kızlarıda öptüm yerim onları .allah bizede nasip etsinnnnyerimseniben

aminnn canım inş ederde benim kadar genç yasta etmesin. cünki gencsin kendine vakit ayırmak istiyosun ama kalmıyo işte 28 yasındayım cildim problemli bakımsız olmuyo. işte artık onları uyutup kendime bakıyorum:) bu arada en büyügü 10 yasında hesap et işte güzelim ne kadar erken anne oldugumu. sende zamanında yasarsın umarım bu güzel duyguyu ben yasadım ama pek anlamadan gecti işte.

olsun ya annelikde ayrı güzellik katar insana :asigim:

tatlım ben la roche posay effeclar k nın nemlendiricisini kullanıyorum aslındda memnunum ..ürünün dermokozmetik olmasına çok önem weriyorum ben de..ama bu md de kafama takıldı:çok :uhm: bunun kremini düşünmeye başladım eger bu daha iyiyse bende alsammı diye düşünüyorum..sen bi karar werdinmi canım ne gibi etkisi warmış ?ben gece yada gündüz krem düşünüyorum ..:icecream:a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…