güldürdün beni canımcım biz sivilcemiz lekemiz var diye dert edip hasta olcaz dıyoz sen derdım yok diye hasta olcam diyon. hic dert etme yaradanın verdigi lutufla güzelce yaşa. ben senin yerine dert edip hastalanırım merak etme:) sivilce bende leke bende sac derdi desen bende bide üstüne 3 çocuk bende, hemde üçüde kız bide onların saç derdi işte bunlar beni gerdi:)
aman allah kolaylık versin valla anne olmak zaten zor biz bile zor zaman ayırıyoztatlicadiarzu ay sende hastalanma canımmm kıyamam. kızlarıda öptüm yerim onları .allah bizede nasip etsinnnnyerimseniben
aminnn canım inş ederde benim kadar genç yasta etmesin. cünki gencsin kendine vakit ayırmak istiyosun ama kalmıyo işte 28 yasındayım cildim problemli bakımsız olmuyo. işte artık onları uyutup kendime bakıyorum:) bu arada en büyügü 10 yasında hesap et işte güzelim ne kadar erken anne oldugumu. sende zamanında yasarsın umarım bu güzel duyguyu ben yasadım ama pek anlamadan gecti işte.
aminnn canım inş ederde benim kadar genç yasta etmesin. cünki gencsin kendine vakit ayırmak istiyosun ama kalmıyo işte 28 yasındayım cildim problemli bakımsız olmuyo. işte artık onları uyutup kendime bakıyorum:) bu arada en büyügü 10 yasında hesap et işte güzelim ne kadar erken anne oldugumu. sende zamanında yasarsın umarım bu güzel duyguyu ben yasadım ama pek anlamadan gecti işte.
merhabalar dün cilt bakımıyla ilgili bilgi almak için doktora gittim oradaki estetisyen md formulatıons ürünlerinin etkilerinden bahsedince bir ara almaya bile karar verdim ama fiyatları pahalı aranızda bu markayı kullanan var mı?
kozmetiğe boşa para harcamayın cildinizdeki sorunlar için dermokozmetik ürünler kullanın ve ayrıca yaz kış güneş koruyucunuzu çantanızdan eksik etmeyin 2 saatte bir yüzünüze sürün ve bol su için dedi içten etki eden bir ürünmüş kızlar iki seanslık bir cilt bakımı yapalım ardından da bu ürünlerden iki tanesini sürekli kullanmamı önerdi resimleri gösterdi inanılmaz bir değişim çok kararsız kaldım
tatlım ben la roche posay effeclar k nın nemlendiricisini kullanıyorum aslındda memnunum ..ürünün dermokozmetik olmasına çok önem weriyorum ben de..ama bu md de kafama takıldı:çok :uhm: bunun kremini düşünmeye başladım eger bu daha iyiyse bende alsammı diye düşünüyorum..sen bi karar werdinmi canım ne gibi etkisi warmış ?ben gece yada gündüz krem düşünüyorum ..:icecream:a.s