• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri dermokozmetik ürünler kullananlar

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

ilgin0707

seviyor seviliyor:)
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2007
7.521
2
156
Antalya
merhabalar dün cilt bakımıyla ilgili bilgi almak için doktora gittim oradaki estetisyen md formulatıons ürünlerinin etkilerinden bahsedince bir ara almaya bile karar verdim ama fiyatları pahalı aranızda bu markayı kullanan var mı?
kozmetiğe boşa para harcamayın cildinizdeki sorunlar için dermokozmetik ürünler kullanın ve ayrıca yaz kış güneş koruyucunuzu çantanızdan eksik etmeyin 2 saatte bir yüzünüze sürün ve bol su için dedi içten etki eden bir ürünmüş kızlar iki seanslık bir cilt bakımı yapalım ardından da bu ürünlerden iki tanesini sürekli kullanmamı önerdi resimleri gösterdi inanılmaz bir değişim çok kararsız kaldım

Canım ben sana yorum yazayım .Hiçbir kozmetik üründen mucize bekleme ,Cilt bakımıymış , ürünmüş koca yalan .Paratuzağı .Ben bu markanın ürününü kullandım .Glikolik asit içeriyor (AHA) üstelik aynı ürünün 4 seans profosyenel bakımını yaptırdım .Hiçbir değişiklik yok .Paranı boşa harcama derim , cildinde ne gibi bir sorun var öğrenebilirmiyim ?:1hug:

. ciltte oluşan siyah nokta, beyaz nokta ve pütürlerin genel adı. açık komedon siyah nokta, kapalı komedon dedikleri de beyaz nokta canım

MD çok iyi bir markadır. Ben dermokozmetik olarak Bioderma kullanıyorum fakat MD nin bazı ürünlerini de alıcam. MD ürünleri Strawberry de çok daha ucuz oraya da bak bence

merhabalar dün cilt bakımıyla ilgili bilgi almak için doktora gittim oradaki estetisyen md formulatıons ürünlerinin etkilerinden bahsedince bir ara almaya bile karar verdim ama fiyatları pahalı aranızda bu markayı kullanan var mı?
kozmetiğe boşa para harcamayın cildinizdeki sorunlar için dermokozmetik ürünler kullanın ve ayrıca yaz kış güneş koruyucunuzu çantanızdan eksik etmeyin 2 saatte bir yüzünüze sürün ve bol su için dedi içten etki eden bir ürünmüş kızlar iki seanslık bir cilt bakımı yapalım ardından da bu ürünlerden iki tanesini sürekli kullanmamı önerdi resimleri gösterdi inanılmaz bir değişim çok kararsız kaldım

canım bu markayı kullananlar gerçekten çok memnun ama fiyatlar çok pahalıymış :uhm:

slmlar. bende dermokozmetik ürünü olan, skincode kullanmaya başladım.. bütün ürünleri kullandım ya!
hiç birinden memnun olmadım(clinigue, loreal, clarins vs..) en sonunda uzmana kittim ve dermokozmetik dedi. ve şimdi skincode kullanıyorum. memnunum.

dermokozmetik kullanılması gerektiğine bende şiddetle katılıyorum
ama bütceyi aşan şeylere hiç gerek yok çok daha uygun dermokozmetik markalar var
önemli olan sürekli düzenli kullanmak olduğu için bütçeye uygun ve kaliteli olanı seçmek önemli

bende yıllardır md kullanıyorum.hemen hemen her ürününü denedim çok memnunum.biraz pahalı ama olsun

o cilt uzmanları nın bir adıda para tuzagı aha denılen pleeng yöntemını bana uyguladılar. hic faydası olmadı 120 euro ödedım. cektigim acıda cabası. hatta lekelenme oldu bende. yazık paranıza arkadaslarım

slmlar. bende dermokozmetik ürünü olan, skincode kullanmaya başladım.. bütün ürünleri kullandım ya!
hiç birinden memnun olmadım(clinigue, loreal, clarins vs..) en sonunda uzmana kittim ve dermokozmetik dedi. ve şimdi skincode kullanıyorum. memnunum.

evet skincode çok güzelmiş bende duydum

o cilt uzmanları nın bir adıda para tuzagı aha denılen pleeng yöntemını bana uyguladılar. hic faydası olmadı 120 euro ödedım. cektigim acıda cabası. hatta lekelenme oldu bende. yazık paranıza arkadaslarım

ya biraz ukalalık gibi gelebilir ama valla öle değil. benim cildimde bi sorun yok galiba hani leke sivilce komedon tüylenme ....sadece beyazım hassasım ve iyi bi güneş kremi kullanırım ama kesinlikle saat 6 ya kadar falan çıkmam dışarı işim yoksa. hani ben bakıyorum yazılanlara bende mi sorun yok yoksa ben mi farketmiyorum diyorum:sm_confused: acaba ben mi bişeyler yapmalıyımdiyorum. gerçi ben cildime hep bakarım su içerim korurum annemin de güzel cildi. benim aklım karıştı. durmadan ya benim göz çevremmi kırışıyor bende beyaz komedon mu var .... okuyup okuyup aynaya bakıyorum saçıma başıma bi düştüm sormayın.:1no2: arkadaşlar sende bişey yok mahvetcen cildini diyolar

ya biraz ukalalık gibi gelebilir ama valla öle değil. benim cildimde bi sorun yok galiba hani leke sivilce komedon tüylenme ....sadece beyazım hassasım ve iyi bi güneş kremi kullanırım ama kesinlikle saat 6 ya kadar falan çıkmam dışarı işim yoksa. hani ben bakıyorum yazılanlara bende mi sorun yok yoksa ben mi farketmiyorum diyorum:sm_confused: acaba ben mi bişeyler yapmalıyımdiyorum. gerçi ben cildime hep bakarım su içerim korurum annemin de güzel cildi. benim aklım karıştı. durmadan ya benim göz çevremmi kırışıyor bende beyaz komedon mu var .... okuyup okuyup aynaya bakıyorum saçıma başıma bi düştüm sormayın.:1no2: arkadaşlar sende bişey yok mahvetcen cildini diyolar

arkadasım maşallah de kendi kendine hatta bende söyleyim. daha ne istiyosun bazı ciltler sorunsuz oluyor berrak ALLAH vergisi genetik oluyor genelde cildin sorunsuzsa hic oynayıp mahvetme. sadece bi temizleme jeli belki nemlendirici gelecegin için yatırım olmuş olur. hep sorunsuz ciltle kalman dilegiyle canımmyerimseniben

arkadasım maşallah de kendi kendine hatta bende söyleyim. daha ne istiyosun bazı ciltler sorunsuz oluyor berrak ALLAH vergisi genetik oluyor genelde cildin sorunsuzsa hic oynayıp mahvetme. sadece bi temizleme jeli belki nemlendirici gelecegin için yatırım olmuş olur. hep sorunsuz ciltle kalman dilegiyle canımmyerimseniben

sagol canım:içelim: ya sorma bhastalık olcak bende artık vardır ben görmüyrum diyrum.bodyshop cilinique kullanıyorum. bide maskelerim var haftalık bide güneş kremim tamam. bi ara eczaneye gittim ilaç almaya gözüm takıldı dermokozmetik ürünlere alayım dedim eczacı kadın senin ne ihtiyacın var dedi. olsun ilerisi için dedim yıpratma cildini şimdiden paran çok galiba dedicoksekeriremsuayrıca iyi dilekrin için çok tşkler.

güldürdün beni canımcım biz sivilcemiz lekemiz var diye dert edip hasta olcaz dıyoz sen derdım yok diye hasta olcam diyon. hic dert etme yaradanın verdigi lutufla güzelce yaşa. ben senin yerine dert edip hastalanırım merak etme:) sivilce bende leke bende sac derdi desen bende bide üstüne 3 çocuk bende, hemde üçüde kız bide onların saç derdi işte bunlar beni gerdi:)

Back