Cilt Bakımı Ürünleri Dermokozmetik ürün kullananlar

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

wwater

Nirvana
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2008
1.122
161
arkadaşlar yüzdeki ince çizgiler sarkmalar için dermokozmetik kullananlar görüşlerini yazsın lütfen

ewettt bende merak ediyorum
herkes bişi öneriyo drlar bile ama bi sonuç yok
:1no2: .........

ewettt bende merak ediyorum
herkes bişi öneriyo drlar bile ama bi sonuç yok
:1no2: .........

aynen öyle canım şu ürünü şunun için kullandım fayda gördüm diyen yok insan şaşırıyor yada kozmetik tavsiye ediyorlar benim istediğim dermokozmetik kullananların görüşleri

demekki kimse bişi kullammıyo çünkü cildi sorunsuz
yada kullandı cildi berbat kimsenin içine çıkamıyo ondan yazmıyo
yaaa kızlar ne kullnıyorsunuz cilt tipiniz nee hiç mi sorun yaşamıyorsunuz

demekki kimse bişi kullammıyo çünkü cildi sorunsuz
yada kullandı cildi berbat kimsenin içine çıkamıyo ondan yazmıyo
yaaa kızlar ne kullnıyorsunuz cilt tipiniz nee hiç mi sorun yaşamıyorsunuz

bu sorun bir tek sende ve bende varmış demekki olumunekankayizsmile

canım ben ilkkez buyıl kullandım dermakozmatik ürün..ama
siz sanırım sarkma çizgi falan demişsiniz..
benim cildim yağlıya yakın bu sebeple pudra fondoten kullanamıyorum
tahriş oluyor döküntü yapıyor diye..yakın zamanda
dermakozmatik satan bir eczaneden Jane İradela adında bir pudra aldım..
doktor tavsiyeli genellikle bu ürün..koruyucu renkli kimyasal maddeler içermiyot
ayrıca mineral çinko ve vitamin destekli..nemlendiricisi ve güneş kremi özünde..
ben çok memnun kaldım ilk ve tek ürünüm ve yıllarca kozmatikten aldığım pudralara
acıdım..hiç gerek yokmuş biraz para verip alıyorsunuz ama sonuc mükemmel..
çok iyi kapatıyor akmıyor ve rengi uygun secilirse hiç belli olmuyor..
asla sivilce döküntü yapmadı bende..yüzümde uyuya kaldığım günlerin
sabahında bile cildimde yağlanma ve kalıplaşma olmadı..sanki yeni sürüp
kalkmısım gibiydi..bu tavsiyem olabilir size..eğer bu sekilde bir ürün soruyorsanız..

sen şimdiye kadar hangi ürünleri kullandın ve cildindeki sorunlar ne ve cilt tipin

ben noviderm boreade renkli nemlendirici tavsiye edeceğim... içinde AHA var, mikro soyma sağlıyor, siz farketmeden cildinizi yeniliyor. cildinizi bütün gün soft gösteriyor. Hem verdiği nemde çok güzel...
benim cildim karma ve çok hassas. Zaman zaman akne problemi yaşıyorum. Bana iyi geldi.
Ancak cildi tamamen mat göstermiyor, mat bir cilt seviyorsanız, önermem.
Ben biraz daha aydınlık bir görüntü için yarı-mat ürünleri tercih ediyorum.

sen şimdiye kadar hangi ürünleri kullandın ve cildindeki sorunlar ne ve cilt tipin

canım cildim kuru bir cilt daha önce clinique nemlendiricisini kullanıyordum iyi nemlendiriyordu ama şimdi cildimde mimik kırışıklıkları var birazda gevşedi cildim farklı bir ürün dermokozmetik kullanmak istedim iki gün önce netten peptıque adlı kremi aldım bu gün geldi henüz kullanmadım 370 tl den 137 ye inmiş fiyatı denicez bakalım.

Son düzenleme:
Suan kırısıklıgım yok 22 yasındayım ama annemin kullandıgı bır urun var ve sureklı aşağıdan yukarıya uygular. Hem nemlendirme işini görüyor hemö ciltteki hucrelerı yenılıyor

kızlar krem bende bir işe yaramadı sadece nemlendirdi o kadar bilginiz olsun diye yazıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…