Güneş Kremleri Dermokozmetik güneş koruyucu önerisi olan?

Güneş kremleri, bronzlaşma

Dikencee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2012
54
0
merhaba bayanlar,

ben 26 yaşındayım. cildim kuru. geçen seneye kadar cildimde bir şey yoktu. görenler hala yok diyor ama taktım bir kere herhalde. bu sebeple dermokozmetik ürünler kullanmaya karar verdim. bildiğiniz, kullanıp memnun kaldığınız dermokozmetik bir güneş koruyucu önerebilir misiniz malum yaz geldi ve cildi korumak gerek =/

Ben kullanıyorum ve çok memnunum. Çok da sorunlu hassas bir cilde sahibim her ürün iyi gelmiyor ama bioderma kullanmaya başladım başlayalı vazgeçilmezim oldu. Hiç kalıntı bırakmıyor ve sivilce yapmıyor bence mutlaka deneyin bana da dua edin:)

Konu içeriği nedeniyle "Güneş Kremleri,Bronzlaşma" başlığına taşındı.

Ben kullanıyorum ve çok memnunum. Çok da sorunlu hassas bir cilde sahibim her ürün iyi gelmiyor ama bioderma kullanmaya başladım başlayalı vazgeçilmezim oldu. Hiç kalıntı bırakmıyor ve sivilce yapmıyor bence mutlaka deneyin bana da dua edin:)

teşekkür ederim.diğer formlara da baktım sanırım bioderma dediğiniz gibi çok iyi bir ürün genelde kullanan herkes memnun kalmış.bende deneyeyim :KK66:

sebamed sürdükten sonra çekilmiş fotoğraflarıma bakıyorum kireç gibi çıkmışım, bitirmeden bi köşeye atmıştım muhtemelen.

Ben de yüzüme bioderma 50 + kullanıyorum, ben de burdan almıştım bu tavsiyeyi. Renkli benim kullandığım, yüzümü ayrıca canlı ve aynı tonda gösteriyor. Yazın şehir içindeyken kollarıma kullanmaya güneş koruyucusu bakıyorum ben de. İnşallah senin cildine de uyar.

Ben bu kremi görmeye eczaneye gittiğimde dermologica'nın koruyucusunu da önermişlerdi ama çok ciddi bi fiyat farkı vardı arada, bioderma nınki parasının karşılığını gayet iyi veriyor.

nergiscim bende bioderma 30+ kullandım ama bende kireç gibi olmuştum kalıp gibi kaldı üstümde =D

ben renkli istemiyorum açıkçası koruyucumu makyaj yapıyorum çünkü yazda olsa =) bi pudra sürüyorum en azından =)

ürünlerime karar verdim canım yüzüm için babe 50+ göz çevrem için shiseido cildim içinse garnier alabilirim yada bioderma kararsız kaldım bu konuda =)

X