İlk öğrendiğim günler aynı bu sorular aklımda milyon kez gitti geldi ne kadar stresli zamanlardi Allah'ım
Merhaba canım ben varım bu konuda.
22 yaşında daha yeni 4 aylık evliyken bi sabah çok çok çok kötü bir ağrıyla uyandım Allah'ım sanki karnımda kör bir bıçak var dışarı çıkmak istiyor da delip çıkamıyor gibi. Kalktım özel hastaneye gittim acil bir şekilde hayatımda ilk kez ultrasona girdim bana birşeyin yok Ufak bir kan pıhtısı seni zorlamış dedi iğne yapıp yolladı bir kaç gün sonra devlette kadın doğuma göründüm bakar bakmaz 7 cm dermoid kisttn var ameliyat olmann lazm dedi. Ayy dünyam başıma yıkıldı resmen ilaç verin falan dedim yok bunun tek çaresi ameliyat dedi bide demez mi içinde kıl tüy kemik tırnak var daha şok oldum ben temizliğime dikkat ederim ne alaka dedim onunla alakası yok anne karnında oluşan birşey dediler neyse geldim küçük şehirdeyim 2 3 doktor bulabildim hepsine gittim aynı şeyi söylediler sonra İstanbul'a gittim orda da 10 doktora falan göründüm özel yarı özel klinik devlet hepsine gittim ve aynı şeyi dediler tek çare ameliyat. 1 ay sonra İstanbul ok meydani EA da ameliyat oldum açık ameliyat oldum ben öylesi daha iyiymiş dediler. Ameliyattan çıkınca bir yumurtalığimn alındığını tek yumurta ile kolaylıkla hamile kalacağımı iyileşir iyileşmez çocuk yapmamı söylediler. 1 hafta da toparladm evime geldim. 1.5 ay korundum sonra akışına bıraktım çocuğum olsun diye. 4. Yilmda doğal olarak kendim hamile kaldım kızım 2 yaşına girecek 7 ay önce de bi kimyasal gebelik yaşadım.