- 21 Mart 2014
- 91
- 21
- 28
- Konu Sahibi gamzedimple
-
allah yar ve yardımcın olsun
pöfff... ya şimdi ben aldırmadan hamile kalsam olmazmıki :2: Allahım napcamı bilemiyorumyaaa
soğan suyu iç öğlen ve akşam 15gün
oku sogan suyunu
canım onların kullanım amacı küçük kisler için büyükk kisler sadce çözümü aldrmak . ve asla hiç bişeyle yok olmaz ne ilaçla ne bitkiyle ... imkansz bişi yani yoksa beeennn çokkk araştrdmm ..
çok haklısın canım ben işte kendime bahaneler bulmaya çalışıyorum... benimki bebeklikten beri var ağrım sızım falan yok ama dediğin gibi hmile kalsam bebeğe bişey olurmu diye uyuyamam pişman olurum. ama şimdide çok istiyorum bebeğim olmasını ertelemk istemiyorum yada doğumla alırlar falna diye düşünüyorum :44:bak şekerim bişi diim mi ben nie aldrdım biliomusun... ki doktor böle de hamile kalırsın zamnla dedi .bnm aldırış sebebim ameliyet oluş sebebim hamile kaldığım zamn çocuğuma acaba bişi oldumu kis kötü huyluysa ona bişi yaparmı kıl sonuçta aklına herşey gelir olmucağını bilsen bile annelik duygusu psikolojisi çok başkadır canm şimdi boşver dersin hamile kalınca düşüncelerin değişir pişman olursun ben aldırdım kafam rahat oh diorum. ğüzl ğüzl geçiriorum hamileliğimi bide şöle düşünki ya hamileyken yada doğurduğunda bebeğin küçüçükken ağrıların çoğalıpta ameliyata grmek zorunda kalırsan . bebeğin küçük nasıl bırakcan ona ee iyileşme süresi falan zor yani 2 saatlik çok kolaybi ameliyat tabi sen bilingene
çok haklısın canım ben işte kendime bahaneler bulmaya çalışıyorum... benimki bebeklikten beri var ağrım sızım falan yok ama dediğin gibi hmile kalsam bebeğe bişey olurmu diye uyuyamam pişman olurum. ama şimdide çok istiyorum bebeğim olmasını ertelemk istemiyorum yada doğumla alırlar falna diye düşünüyorum :44:
benm kide doğuştandı. aileden gelen ırsi bişi özellikle ailede şeker hastası falan varsa ... benmde 2 sene sonra oldu . sen ameliyat açık mı laporoskopi mi olucan doktor ne dedi laporoskopiyse eğer 1haftada geçior . doum dediğin 9 ay bide kis hamile kalmayı zaten yavaşlatıo ki seninki çok büyük . çünkü yumurtanın normal işleyişini bozduğu için hamile kalmayı zorlaştrırıo ama aldırıcan 1 haftaya iyileşicen ertelicek uzun bi zamn yokki arada . ve hamilelik 9 aylık bişi daha da büyücek kistin ..
benm kide doğuştandı. aileden gelen ırsi bişi özellikle ailede şeker hastası falan varsa ... benmde 2 sene sonra oldu . sen ameliyat açık mı laporoskopi mi olucan doktor ne dedi laporoskopiyse eğer 1haftada geçior . doum dediğin 9 ay bide kis hamile kalmayı zaten yavaşlatıo ki seninki çok büyük . çünkü yumurtanın normal işleyişini bozduğu için hamile kalmayı zorlaştrırıo ama aldırıcan 1 haftaya iyileşicen ertelicek uzun bi zamn yokki arada . ve hamilelik 9 aylık bişi daha da büyücek kistin ..
bide canım seninde yumurtalığınla birliktemi aldılar ?
yok tatlm benmki 5 cm olduğu için yakarak temizlediler içini ii huylu çıktı zaten kötü huylu olunca açık ameliyata dönüo
benimkide iyi huyluymuş ama işte yumurtalığı alacaz diyolar yoksa koşa koşa giderim ameliyata. ondan gitmek istemiyorum çocuk için bir ay daha deniycem aynı zamanda bitkisel yöntemleride kullancam baktım çocuk olmuyo kistte gitmiyo ameliyat olayım diyorum. gerçi habire karar değiştiriyorumya hayırlısı :106::106::106::106::106::106::106::106:
salı günü amelliyat oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?