dermoid kistim varmış dertleşmeye ihtiyacım var ;(

gamzedimple

pes etmee !
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
91
21
28
sıradan bir şekilde doktora gitmiştim bana 9 cm lik kistim olduğunu söylediler şoka girdim ne yapacağımı bilmiyorum :18:

Standartır direk dogum kontrol hapı verirler.. benımde 5 cm vardı bakalım gidecegim ilaç bitince

Ben 4 ay once smeliyat oldum detmoidden hapla gecmez 7cm di benim sag yumurtaligim alindi.ihmal etme soka girecek bisey yok cogu kadinda oluyor kistler

muhtemelen doğduğumdan beri yada çok küçük yaştan beri varmış. bundan dolayı vücudumun bi parçası gibi olmuş hiç bir ağrım sızım olmadı bende şaşırdım. sol yumurtalığımı sarmış hap falan vermedi doktor komple yumurtaklıla birlikte alınması lazım dedi. daha 7 aylık evliyim çocuğumda yok pöfffffff...

Daha cocugun yoksa baska doktorlara goster mumkun olduguncayumurtaligi kurtarmaya calis ama sunu da dusun tek yumurtslikla hamile kalan cok kişi var uzulme canim cok gecmis olsun

Daha cocugun yoksa baska doktorlara goster mumkun olduguncayumurtaligi kurtarmaya calis ama sunu da dusun tek yumurtslikla hamile kalan cok kişi var uzulme canim cok gecmis olsun

saol canım.. zaten doktorda pek alma taraftarı değil ama işte çok büyümüş dedi.. normal yolla gebe kalırsın fakat şansın %50 ye düşmüş dedi. Allah hepimizin yardımcısı olsun

sıradan bir şekilde doktora gitmiştim bana 9 cm lik kistim olduğunu söylediler şoka girdim ne yapacağımı bilmiyorum :18:

canım benmki 5 cm idi ağrıdan duramıodum özellkle ilşkiden sonra seninki inanılmaz büyümüş . ve tehlikeliboyutta sakın sanmaki ilaçla yok olur . hemen laporoskopiyle aldır .inşalllah ii huyludur açık ameliyata dönmezçoğu iii huylu oluo ama . veameliyat çok kolay geçio ki ben bunu çok korkak ve canı çok kıymetli biri olarak sölüorum ama ii bi doktor lazım .. ben çocuğum olmuo adet olamıorşikayetiyle gttim . aldrdım hem diğer ay adetim düzene grdi hemde 5 ay sonra hamile kaldım allahın izniyle . ama hemen aldr başın ağrımasın inan çok rahatlıcaksın ve inan korkulcak endişelencek bişiyok .. ilaçla yok olur dien doktorada sakın inanma seni oyalar yumurtalığını sarar yumurtalığınıaldrmak zorunda kalırsın allah korusun vebence özele git. ve asla klomen gibi yumurtlama ilaçları kullanma .

saol canım.. zaten doktorda pek alma taraftarı değil ama işte çok büyümüş dedi.. normal yolla gebe kalırsın fakat şansın %50 ye düşmüş dedi. Allah hepimizin yardımcısı olsun
gebe kalma şansın düşük tatlım artı hamile kaldın dielim hem kötü huylu olma ihtimali var hadionu bırak hamile kalırsan bebeğime bişi olurmu telaşıyla yaşayabilicekmisin 9ayboyunca o kisle ..

evet canım ama benımkı dermoid degıl. Su kisti dedi doktor. 1 ay yeterli dedi. ilaç pazartesi günü bitti hasta olup 3. günü yeniden gidecegim doktora. Rabbım kucaklarımızı boş bırakmasın,şifamızı versin

dün başka bi doktora gittim hemen alalım kafan rahatlasın dedi. bende kararımı verdim inşallah aldırıcam. ama sol yumurtalığımla birlikte alacaklar.. tatlımpeki sen doğumunu sezeryanlamı oldun ? yani ameliyat olan normal doğum yapabilirmi merak ediyorumda

Amin canım inşallah en hafif şekilde atlatırsın

yumurtalığında alıcak he olsun en azından diğerini de sarmadı ..ben doum yapmadım temmuzda ameliyat oldum aralıkta hamile kaldım şimdi 4 aylık hamileim daha dourmama çookk var .. ama şunu biliorum ki ve yakında bi arkadaştandabiliorum normal doum oluor kis ameliyatıyla doum şeklinin hiç bi alakası yok .. çok basitbi ameliyat ki seninki direkalıncakbenmki delindi karıştırıldı yumurtalığım :):):)

pöfff... ya şimdi ben aldırmadan hamile kalsam olmazmıki :2: Allahım napcamı bilemiyorumyaaa

soğan suyu iç öğlen ve akşam 15gün
oku sogan suyunu

ya bi kere denedim zor içtim.. geçeceğini bilsem inanki gözümü karartır içerim ama kimiside çok büyümüş gitmez diyo şimdide aslan pençesi ile civan perçemi içiyorum. bu akşam soğan suyunada başlayım bari :44:

allah yar ve yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…