Dermoid kist

hande8585

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2013
162
0
66
İstanbul
Arkadaşlar merhaba bende dermoid kist var doktorum ameliyat olmamı öneriyo ama ameliyat sonrası yapışıklık durumu olablirmiş sanırım böyle bir durum yaşayan var mı?

Merhaba; geçmiş olsun. ben de dermoid kist ameliyatı oldum ama öyle bir sıkıntı yaşamadım. Doktorum da hiç bahsetmemişti öyle bir sorundan.

Merhaba; geçmiş olsun. ben de dermoid kist ameliyatı oldum ama öyle bir sıkıntı yaşamadım. Doktorum da hiç bahsetmemişti öyle bir sorundan.
Merhaba teşekkür ederim öncelikle ya bende çok tereddüt ediyorum zaten ameliyat olmaktanda çok korkuyorum... Peki açık ameliyat mı oldun? Eğer ameliyat olmaya karar verirsem açık ameliyat olucam diye dokturum soyledi

Kapalı ameliyattı benim. Ben de çok tereddüt ettim, 4-5 farklı doktora danıştım, özel ve devlet hastanelerinde. Hepsi de kapalı ameliyatı önerdi bana, çocuk yapmadan önce aldırmamı söylediler. Çok şükür atlattım, en kolay şekilde atlatırsınız inşallah :)

Benim 6,5 cm doktorum patlama riski olabilir dedi o yuzden acik ameliyat dedi.. Peki evli misiniz yani sonrasinda hamile kalmak icin sıkıntı yasadiniz mi?

Evliyim ama henüz çocuk girişiminde bulunmadık Herhangi bir sıkıntı kalmadığını, tüplerimin de açık olduğunu söylediler.
Benim sağ ve solda iki taneydi. 6-7 cm boyutlarında. Dağılma riskinden bahsetmişlerdi ama yaşamadık o sorunu. Hatta sadece solda kist var o alınacak diye girdim ameliyata. Ameliyat esnasında görmüşler sağdakini. Bu konuda tek doktora bağlı kalmayın, ve ameliyat olacaksanız kesinlikle güvendiğiniz emin olduğunuz bir hastanede ameliyat olun derim.

Doktorumdan memnunum ama fikir amacli baska doktorada danisicam simdi kistim patlarsa korkusu ameliyat oluncada acaba yapisiklik mi oldu korkusuyla neolacak boyle bilemiyorum

Benimde 2 tarafda var dermoid kist 4 buçuk ve 5 cm doktorların bir kısmı ameliyat diyo bir kısmı gebelik olsun gebelikle beraber sezeryanla alınsın diyo çok endişeleniyorum acba bu durumuyaşayan nasıl bir yol izledi yazabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…